2021. február 13., szombat

SZIJJÁRTÓ FELESÉGÉNEK CÉGE PORSCHÉT HASZNÁL, ROGÁN ANTAL TAGADJA A FELESÉGE FÖLDVÁSÁRLÁSÁT

ÁTLÁTSZÓ
MUTYIMONDÓ / HETI LAPSZEMLE
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2021.02.12.


Telex: Rogán Antal cáfolja, hogy földtulajdonos lett a felesége


Február elején a tardonai önkormányzat honlapjára feltöltött szerződés alapján a hazai sajtót bejárta a hír, hogy Rogán Antal újdonsült neje, Rogán Barbara és családtagjai hatalmas földbirtokot vásárolnak Északkelet-Magyarországon. A vásárlás összértékre meghaladja az 1,6 milliárd forintot, az összeg túlnyomó részét a vásárlók hitelből kívánták fedezni, amelyet a Budapest Banktól vesznek fel. Rogán Antal most mindent tagad.


Mfor.hu: Balaton-part: A kecskeméti focicsapat tulaja vitte a boglári kempinget, de a szemesi is ért valakinek egymilliárdot

A balatonboglári kemping után második próbálkozásra már a balatonszemesi kempinget is sikerült eladnia az államnak. A helyiek tiltakoznak, mert féltik a strandot. A boglári kempinget megszerző cég gyorsan gazdát cserélt. A balatonszemesinél kevés jobb elhelyezkedésű ingatlan van a Balatonnál. Valóban közvetlenül a vízparton fekszik. A kerítésétől konkrétan 11 lépés után már a Balaton következik. Nem valami drága kempingről van amúgy szó, egy lakókocsis parcella mintegy négyezer forintba kerül egy éjszakára.

24.hu: Kilenc hónappal indulása után már Porschét szerzett be Szijjártó feleségének cége

2019 nyarán szállt be a belsőépítészeti bizniszbe Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felesége, Szijjártó-Nagy Szilvia, és repülőrajtot is vett cégével, az Interior Design Kft.-vel. A cég honlapja még most sem működik és az interneten sem találtunk semmilyen referenciát, az üzlet mégis beindult: alig több mint fél év alatt 229 millió forint árbevételt és bő 70 millió forintos nyereséget ért el, amit osztalékként szinte teljes egészében ki is vett a miniszter felesége. Most kiderült, hogy a cég 2020 februárja óta lízingel egy Porsche Cayenne típusú gépkocsit.

Hvg.hu: Az a Szabó Zsolt lett a triatlonszövetség elnöke, aki érintett egy offshore-számlás nyomozásban

A Magyar Triatlon Szövetség tisztújító közgyűlésén a tagság nagy többséggel választotta meg új elnöknek Szabó Zsolt, Heves megyei fideszes országgyűlési képviselőt. Szabó Zsolt korábban azzal került be az országos sajtóba, hogy 2018-ban a Magyar Nemzet megírta, hogy a képviselő 1,2 milliárd forintot tart egy belize-i offshore számlán. Szabó tagadott mindent, ugyanakkor nyomozás indult.

444: Müller Cecília a címzettek közt felejtette Hadházyt, amikor megrótta a kollégáit, hogy nem jó indokkal pattintották le az adatkérést


Szórakoztató módon buktatta le hivatalát Müller Cecília tisztifőorvos, amikor Hadházy Ákos adatkérése ügyében levelezett a munkatársaival: „Kedves Kollégák! Nincs erre jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.