2021. március 13., szombat

LEGALJA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.03.13.


Szombathelyen a Kormányhivatal, következésképp a Fidesz-KDNP megakadályozta, hogy a város által kialakított oltópontokon megkezdődjön a lakosság oltása. Mint emlékezhetünk, a város azzal került be az országos – nem KESMA és nem közszolgálati – sajtóba, hogy a Kormányhivatal által kijelölt oltóponton hosszú sorokban álltak az emberek, a kormánymegbízott – Harangozó Bertalan (KDNP) – pedig azt mondta akkor, lehet, hogy egy kicsit hibáztak, de úgy általában a lakosság fegyelmezetlen. Csak úgy odacsámborog szurkáltatni magát, nem katonás és nem precíz.

Épp csak azt nem mondta, hogy hát hogyan lehetne így oltani, sehogyan sem, a lakosság önhibájából fog láztól fetrengeni, csak magára vessen. Pár napja egy másik oltóponton ugyanez volt. Álltak az emberek hosszú, tömött sorokban a fényképen, a baloldal meg a baloldali sajtó pánikot keltett és oltásellenes kampányt folytatott. Mondom, ott álltak a népek sorban, mint hajdan, ha hús érkezett a boltba, és a fideszes csatolmányok kijelentették, ez nem sor. Egyszerűen letagadták a valóságot, amit az ember a szemével látott, a fülével hallott.

Nincs sor, minden a legnagyobb rendben, minden élet számít, jobban teljesít, újra indít, kék plakátok, konzultáció, hazugság. Nos, ezt elégelte meg a város, kialakított három oltópontot, berendezte szépen, fölszerelte, hogy akkor jöhet a lakosság oltakozni, már csak az volt hátra, hogy a kormánymegbízott és csatolmányai megtekintsenek és bólintsanak. Nem tekintettek és nem bólintottak, tegnap kitört a parasztgyalázat, és elkezdődött… nos, nem az oltás, hanem a levelezés, amit most hosszan és tanulságokkal terhesen idézni fogunk.

Azért, hogy a végén belássuk, a Fidesz-KDNP-nél aljasabb pártot nem hordott a hátán a föld, a fideszesnél, KDNP-snél nagyobb mocsadék pedig ritkán születik. Meglátjuk majd az előrehozott konklúziót, nemhogy minden élet számítana, mint ahogyan azt álságosan naponta ezerszer duruzsolják, hanem az ellenzéki városokban lakó életek egyáltalán nem. Épp csak ki nem jelentik, hogy ott dögöljön meg mind az összes, aki nem ránk szavazott. Nem mondják, csak gondolják, miközben álszenten mosolyognak, és tesznek is érte, ahogyan az alábbiakból majd kiderül.

Nemény András, Szombathely polgármestere tegnap reggel tett fel egy posztot a Facebookra, amiben azt írta, hogy nemcsak a bejárás nem történt meg az oltóponton, de Harangozó Bertalan kormánymegbízott, a megyei védelmi bizottság elnöke sem veszi fel a telefont, és írásbeli megkeresésre sem válaszol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.