2021. március 10., szerda

UNORTODOX GYÓGYMÓD

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.03.10.


Beteg az ország, megtámadta a szervezett bűnözés vírusa..
Hát, nem egy örömünnep, hiszen jelenlegi gyógyászai maguk a betegség előidézői, olyanok, mint amikor egy kórház összes dolgozója vírushordozó, kivéve a beteghordozót, mert az csomagolva szállítja a fertőzést.
Még szomorúbb, hogy a helyzet súlyosságával az érintettek tisztában sincsenek, fel sem képesek mérni, kinek - kiknek - kezébe került az ország.
A maffia szerencséjére az ő esetükben is megáll a népi bölcsesség: ki mint él, úgy ítél, és a nép ezt a helyzetet is besorolja az "ügyeskedés" kategóriájába, jóllehet ez már régen meghaladta ezt a szintet, hiszen lopás, csalás, rablás és megkockáztatom, talán még gyilkosság is szerepel a bűnlistán.
Józsi meg ezt úgy kezeli, hogy ő is elhozott egy tekercs drótot a műhelyből, a szerelő is okosba dolgozik neki, ha adót kell fizetnie, akkor azt a csecsemő elleni nemi erőszakkal sorolja egy kategóriába, pedig ő egy ártatlan báránya az Úrnak, még, ha a törvény a csínytevéseit különösen nagy értékre elkövetetteknek aposztrofálja is - ezekhez képest.

Mindenesetre ezt a társadalmat meg kell gyógyítani, a gyógyszer pedig a pénz, mert ebből ért a magyar ember, a többi meg politikai ködszurkálás, néphülyítés, szócséplés meg hazudozás, ilyenekkel meg a faluszéli kocsmák népe, a keményen dolgozó kisember nem foglalkozik, ha politikust lát köp egyet, ha kettőt lát, akkor kettőt.
Nem is lehet csodálni, hiszen ebben az országban sacc/kb. tízezer ember fontos, a többi meg rabszolga, vagy kísérleti fehéregér, ha elhullik, a kutya nem ugat utána, járulékos veszteség...
A keményen dolgozó - esetleg keményen munkanélküli - kisembert csak a pénz érdekli, és közülük csak néhányan képesek felérni ésszel, hogy a társadalom felszínen úszó, esetünkben barnás árnyalatú és igen büdös krémje az ő pénzét lopja, abból urizál, abból repül Dubaiba kikerülni a járványt, abból van a gyémántokkal kirakott karórája, kétszázhuszonhétezer forintos edzőcipője a saját lábára.
A nyugdíjminimum ebben az évben huszonnyolcezer ötszáz, az árvaellátási minimum huszonnégyezer kétszázötven forint, utóbbi tekintetében Kossuth Lajos, aki rossz nyelvek szerint átmeneti pénzzavarában lenyúlta az árvák pénzét, a kanyarban sincs Nemzetünk Fároszához, a Nemzetvezetőhöz képest...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.