2021. április 28., szerda

A FIDESZ, HA NEM LOPHAT, MEGFULLAD

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.04.28.


Ne gondolja senki, hogy Orbán Viktor 133 bátornak hazudott gyáva embere kizárólag azért szavazta meg kedden Magyarország kifosztását, mert már a 2022-es, vesztes választás utáni időkre készülnek. Ez is benne van persze a pakliban, mert érezhető részükről a rettegés. Ezért az arrogancia, a lekezelő, pökhendi válaszok, a menekülés az igazi kérdések elől. Ezért a szerzés, vagy ha az nem megy, a rombolás, amerre a szem ellát. De van más is, amiért üzemszerűen lopnak: egyedül ehhez értenek, más ugyanis jelenleg nincs a repertoárjukban.


Kedden délután a parlament fideszes többsége, kiegészülve a német nemzetiségi képviselő, valamint a Mi Hazánk szélsőségeseinek szavazataival, áldását adta Magyarország kifosztására. Több ezermilliárd forint állami vagyont játszottak át olyan alapítványokba, amelyeknek élén fideszes kormánytagok, vagy a kormányzó párthoz közeli emberek ülnek, bebetonozva, életük végéig. A közvagyon elveszítette közvagyon jellegét, mert ne legyenek kétségeink: Áder János majd bánatos arccal bejelenti, hogy nem talált fogást a törvényen, aláírja, nem tehet mást.

Félnek a fideszesek a választási vereségtől, és biztosak lehetünk abban, hogy mindent elkövetnek majd ennek elkerüléséért. Nem oly módon, hogy mostantól megpróbálnak kormányozni, hanem úgy, hogy minden törvényes és törvénytelen módon akadályozni fogják az ellenzék választási győzelmét. Nem riadnak majd vissza semmitől, lesz szervezett szavaztatás, a határon túli elvtársak is hadrendbe állítódnak, és az sem lesz meglepő, ha a szegény falvakban minden korábbinál több zsák krumpli kerül kiosztásra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.