2021. április 23., péntek

IRÁNY A MECCS!

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.23.


Bilbao elesett. Nem voltak elég tökösek ezek a baszkok, nem kardozták le úgy mind a vírusokat, mint a kedves vezető, és annyi tökük sincs, hogy ennek ellenére garantálták volna, hogy lesznek nézők a stadionjukban. Üres nézőtérrel óhajtottak Eb meccset rendezni, az UEFA viszont ezt nem hagyhatta, és azt mondta ezeknek a baszkoknak, lópikulát kaptok ti, nem Eb meccset. Elvették a rendezési jogukat három héttel a nagy láblabda esemény kezdete előtt, és viszik oda, ahol garantálják a nézőket, ha keveset is. Nem igazán értjük az UEFA hülyéit ezzel a nézőt követeléssel, amikor a Föld a vírustól hörög, és az UEFA hülyéi az okai annak is, hogy mi itt naponta ötvenszer halljuk a fene nagy oltakozási sikereket.

„Nincs homok??!! Akkor csinálunk, elvtársam! Nekem homok legyen a föld alól is! Efelől nem nyitok vitát elvtársam, várom a sódert meg a kavicsot!” – mondta Virág elvtárs Pelikán gátőr házának építése közben, s nagyjából ilyen vehemenciával követeli az UEFA a nézőket a nyüves meccseire is, nincs néző, akkor csinálunk elvtársam. Bilbao viszont elesett a vérzivatarban. És München meg Dublin is billegett, azért kapnak meccseket csupán, mert vonakodva, duzzogva, de beengednek pár nézőt. Mi viszont egyedül a nyüves világon garantáljuk a telt házat. Ez is micsoda ígéret már. S ha a magyari ember időközben megcsömörlött a futballtól, akkor karikás ustorral hajtjuk ki őt a fedett sportlétesítménybe tapsolni netán?

Az is egy ország mineműségét mutatja, hogy annak ura garantálja, hogy az alattvalók egy bizonyos pillanatban mit fognak csinálni. Leginkább azt, amit ő akar. De ez csak elméleti megközelítés, mint mindannyian tudjuk, a magyar hímeknek a génjeikben van a stadion meg a szotyola, hét végén templomba mennek, kocsmába, meccsre, holnapután már mindahány egység nyitva lesz, tehát szüret. Ma reggel bejelentette a kedves vezető a bűvös három és félmilliós számot, ami alapjaiban változtatja meg az életünket. Viszont az ember már hetek óta úgy érzi, valami oltakozási olimpia részese, ahol naponta dőlnek a csúcsok. Rakosgatják egymás fejére a babérkoszorút, Ceci nénnye is már Orbán hőse, és van már huszonhatezer hősi halottunk is. És ők nem tudnak meccsre menni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.