2021. április 12., hétfő

ORBÁN A HEGYEN

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.12.


És akkor tegnap sztaniolba csomagolva, meghintve rózsavízzel, Magyarország kormánya azt mondta Fekete-Győr Andrásnak, rajta keresztül pedig minden gyurcsányistának, és mind az összes hatalomért reszkető, s ebbéli aljasságában a nemzetére rontó ballibsi, kommunista ördögpatásnak, hogy be is kaphatja. Mert ugyanis ez a Fekete-Győr, az olimpia-álomgyilkos videózkodni óhajtana szeretett vezérünkkel. Nyilvánosan kérte meg őtet erre, mintha a magasságos valami filmsztár lenne, futballhérosz, RonaldoMessi maga, akinek az oldalán és az ő fényében feredőzve ennek a Fekete-Győrnek a nyomorult élete értelmet nyerhetne. Úgy is, mint általa, ővele és őbenne.

Mókásan zseniálisat húzott egyébként az olimpia-álomgyilkos, bement Orbán ringjébe, midőn arra kérte nemzetünk fura urát, készítsenek egy felvételt, akárha cimborák, s azon közösen rimánkodjanak mind az összes mimagyaroknak, hogy iramodjanak oltakozni. No most, a forgatókönyv szerint Orbán ebből jól kijönni nem tudott volna sehogy, mert a filmalkotás bizonyság lett volna arra, hogy az ellenzék nem oltásellenes, mint ahogyan valóban nem az. Másfelől, ha Orbán nem áll vele egy kamera elé, akkor ez arra bizonyíték, hogy neki fontosabb a hatalom, mint a népe, mert nem hajlandó őket oltakozásra kérni.

Harmadrészt pediglen ősellenségével, aki a jövőben őt börtönbe óhajtja küldeni, kellett volna mórikálnia, ami maga a meghasonlás, sőt és ezen túl arra is bizonyság lett volna, hogy egyenrangúnak ismeri el az olimpia-álomgyilkost, amitől a hívek hasonlottak volna meg. Lévén az a képzetük, hogy a nemzetére törő baloldal nem emberekből áll, hanem humanoid alakot öltött trágyahalom csupán mind az összes, akiket vasvellával kell elpucolni, kihajítani mintegy Mária narancssárga országából. Ez volt a Fekete-Győr által felállított csapda, amibe mindenképp belesétált volna a kedves vezető, ha úgy tesz, mintha halandó lenne, és reagált volna a felkérésre.

De ezt nem tette meg. Ahogyan az olimpia-álomgyilkos bepattant a ringbe át a határoló köteleken üdén és hamvasan, Orbán pedig azonmód slisszolt ki onnan hátra se nézve, hanem beküldte a sakálfalkát, aki őtet a valóság mint olyan elszenvedésétől buzgón óvja. És a sakálfalka ekkor mondta kormányzati kommunikációs központ alakba bújva, hogy Fekete-Győr kapja be. Ám nem csak ő, hanem mind az összes libsikomcsi cimborája is, sőt, ők mindahányan kérjenek bocsánatot az egész nemzettől, hogy őket le akarták beszélni az oltakozásról, holott mindannyian tudjuk, ez nem így van. Csak a bevizsgálatlan löttyöktől óvtak, de ebben igazságot tenni már soha nem lehet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.