2021. június 19., szombat

NEGYEDIK HULLÁM: MIT MONDANAK A SZAKÉRTŐK?

MFOR.HU
Szerző: KORMOS OLGA
2021.06.18.


Állandó téma, hogy vajon lesz-e negyedik hullám, főleg, hogy a delta variánsnak köszönhetően Angliában, az Egyesült Államokban, Németországban, sőt Oroszországban ismét felfelé indult a járványgörbe. Csokorba gyűjtöttük, hogyan vélekednek az ország virológusai, immunológusai, infektológusai és epidemiológusai az esetleges magyarországi negyedik hullámról.


Negyedik hullám. Müller Cecília országos tisztifőorvos, valamint Orbán Viktor is kijelentette: voltaképpen vége a harmadik hullámnak, ezért itt az esetleges új hullámmal kapcsolatos előrejelzések, vélemények, észrevételek ideje. Az utóbbi időben sorozatban nyilatkoztak a koronavírus-járvány alatt megismert járványügyi szakemberek Magyarországon a témáról, ezért időrendbe tettük a gondolataikat. A csokorba gyűjtött vélemények színesek, mintha virágból kötötték volna őket, s csupán egyetlen kivételtől eltekintve szinte mintha rokonfajták lennének.

A harmadik hullám végén jelenleg hazánkban a legfrissebb koronavírus-adatok szerint 106 új fertőzöttet regisztráltak, 2 fő hunyt el, 289 beteget ápolnak kórházban , s 43-an vannak lélegeztetőgépen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.