2021. augusztus 3., kedd

A KORMÁNY SOHA NEM FOGJA BELÁTNI, HOGY MELLÉFOGOTT A SINOPHARMMAL

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2021.08.02.


„Ha engem kérdez, a kormány soha nem fogja belátni, s beismerni, hogy hibázott a Sinopharm vakcinával” – szögezte le Pusztai Erzsébet. A hétvégén tette közzé egy neves szakértőkből álló, független csoport a maga protokollját a harmadik oltásra, kvázi válaszként a kormány – sokak szerint eljárásrendnek nem is nevezhető – útmutatására. A korábbi egészségügyi államtitkár szerint néhány hónappal az eredeti oltás után, semmi nem indokolja a harmadikat, hacsak nem Sinopharmmal beoltott idősekről van szó.


„Ahelyett, hogy a kormány beismerné: a kínai oltóanyaggal beoltott hatvan évnél idősebbeknek szükségük van a harmadik oltásra, azt mondják, hogy mindenkinek lehetősége van harmadik oltás felvételére” – reagált Pusztai Erzsébet kérdésünkre, vajon mi kell még ahhoz, hogy a kormány belássa, melléfogott a Sinopharmmal?

Egyáltalán, szerinte eljuttatható-e a kormány odáig, hogy belássa, hibázott a Sinopharmmal? – ezt is megkérdeztük tőle. „Nem fogja belátni, nem fogja beismerni” – mondta a szakértő, aki szerint azonban nem csak ez a kormány célja a harmadik oltással, hanem az is, hogy megpróbálja elsózni a nyakukon maradt rengeteg kínai vakcinát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.