2021. augusztus 12., csütörtök

KÖRÜLÖTTÜNK MAGYARORSZÁG

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.08.12.


Semjén vadászkiállítása momentán – bevallottan – több mint hetven milliárdba fáj eddig. Ugyanakkor a NAV zárolta Iványi Gábor egyházának számláját, és százhuszonhét milliót le is emelt róla, így a dolgozóknak nem tudtak bért fizetni, csak a járandóság felét, és a táblák is megmaradtak Szegeden. Ott ugyanis a NAV munkatársai megjelentek foglalni, vinni, ami értékesíthető, a tantermi táblák és padok szerintük nem azok, így maradtak. A legkiszolgáltatottabbak gyerekei tehát tanulhatnak, csak enniük nem lesz mit, itt tartunk most a történetben. Ez pedig akkor kezdődött, amikor a kedves vezető szájából valamikor elhangzott a fenyegető mondat: elégtételt fogunk venni.

A bosszú jéghidegen az igazi, mondta Sheldon és jól látja. Orbán Viktor is előre megfontoltan és teljes tudatossággal, könyörtelenül és érzelemmentesen tesz tönkre mindent ami és aki nem az ő dicsőségét zengi. Iványi Gábor bűne, hogy nem lett belőle bólogató paprikajancsi, pusztulnia kell tehát. A bosszúállót nem érdekli, hogy ezzel elesett és kiszolgáltatott honfitársait ítéli halálra, mint ahogyan az sem, hogy az ellenzéki vezetésű városok lakosai bánják, ha a települést szívatja. Mindebből kitetszik, emberi sorsok őt a legkevésbé sem érdeklik, de a pszichopaták ilyenek. Viszont, hogy elmebeteg, még nem menti fel őt. Elégtételt fogunk venni tehát.

Ez, amit eddig mutattam, a jobboldali erkölcsi fölény bizonyítéka, a keresztény jóságé és jámborságé, amihöz kulturális hegemónia is tartozik. Mert és ugyanis, amikor Iványi Gábor pénzét elvették, az idő tájt fizettek Semjén vadászkiállításának hivatalos daláért, amelyen egy lángoló fejű szarvas rohangál, a címe pedig „Körülöttünk Magyarország”, amiben Iványi istápoltjai éheznek, és azok is, akik egyedül állnak a vérzivatarban nincstelenül. Sok mindent hozhattam volna például arra, hogy milyen szarokra verik el az adófizetők pénzét, miközben növekszik a szegénység, például a felcsúti kisvasút mellé tervezett kilátót mint társadalmi igényt, mégis a lángoló fejű szarvasnál maradtam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.