2021. augusztus 3., kedd

MERT MI VAGYUNK A FOLTOZOTT IRHÁJÚ MAGYAR ZSOLDOSOK... - MAGÁNHADSEREGET HOZ LÉTRE EGY MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR.

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.08.02.


Ki engedélyezte ezt neki, az titok, de nincs az a titok, melyre fény ne derülne előbb-utóbb.
Egyelőre ezer főt kíván toborozni katonai, rendőri, büntetésvégrehajtási múlttal rendelkező állampolgárokból, akik aztán majd küldetésekben vesznek részt a világ forró térségeiben.
A tervezett alakulat parancsnoka, a fadugós generális elmondása szerint Afganisztánban a kabuli repülőteret kívánják védeni, Irakban feltételezhetően a keresztény értékeket, de szó van egy afrikai kikötő védelméről is.
Csodálkoznék, ha a nyertes nem Mogadishu, Kismayo, Berbera vagy Bosasso közül kerülne ki - ezek Szomália kikötői kalózokkal, polgárháborúval, vérrel, halállal, miegymással.
Kabul repülőterének védelmére már saját csüngőhasú Napóleonunk is tett ajánlatot, de ez valószínűleg nem nyerte el a NATO illetékeseinek tetszését, ezért hát most meghosszabbítja Bicskéig vagy Lovasberényig.
Ha mint Magyar Állam nem vállalhatja, majd a szövetségi rendszer döntéshozóinak háta mögött megállapodik valamelyik hadúrral okosba, legalább az olajkútja mellé lesz mákföldje is.
Ha nem lesz elég magyar jelentkező a nemzetközi húsdarálóba, hát jöhetnek a csehek és a lengyelek is, cserébe majd vendégül láthatunk néhány afgán és arab terroristát.
A fegyverzetet - állítólag - majd valamelyik kaukázusi és Kaszpi-tenger menti államban államban szerzik be, Azerbajdzsán, Törökország, Grúzia esélyes elnyerni a Nagy Biznyákot. Szinte már látom is magam előtt Botond mai utódait, ahogy vitézül forgatják a baltát szendergő ellenségeik feje felett...
Bizony mondom néktek, ezek hülyék, mint a seggg. (A harmadik "g" a könnyebb azonosíthatóságot segíti elő...) 
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.