2021. szeptember 27., hétfő

A ROKKANTNYUGDÍJASOK IS KAPHATNAK PÉNZT A VÁLASZTÁS ELŐTT - ÖSSZESZEDTÜK A RÉSZLETEKET

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Azénpénzem
2021.09.27.


A kormány választások előtti hatalmas pénzosztásából némiképp a rokkantnyugdíjasok is részesülhetnek. Ők persze nem annyit és nem úgy kapnak, ráadásul még ezt sem önként határozta el a kormány. Mutatjuk a részleteket.


Az előválasztás sikere (képünket olvasónk, Czinder Krisztina küldte, aki hétköznap 11 órakor járt arra) alighanem erősen elgondolkodtatta a kormányzatot. Ráadásul a sorokban szép számmal képviseltették magukat az idősebbek is. A kormányzat is érzékelhette ezt, és ezért lengethette be Orbán Viktor miniszterelnök a 13. havi nyugdíj teljes összegének a választások előttre hozott kifizetését. Jókora summát zsebelhetnek majd be az ígéretek szerint a családosok is (jogszabály még nincs).

Nyoma sincs azonban annak, hogy az igazán elesetteken (egyre inkább úgy tűnik, hogy a családosok nagy adóvisszatérítése is a magasabb jövedelműek felé húz majd) akarnának segíteni. Rossz nyelvek szerint rájuk nem is kell komolyabb összegeket szánni, elég néhány picula (krumpli, közmunka) odavetése, némi magyarkodás is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.