2021. szeptember 29., szerda

ORBÁN NEM FOGADJA AZ EP TÉNYFELTÁRÓ DELEGÁCIÓJÁT – A HUPPA LAPSZEMLÉJE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2021.09.08.


Varga Juditot és Pintér Sándort jelölte ki a feladatra


Az EP-képviselők szerettek volna találkozni Orbán Viktorral is, de brüsszeli források szerint a miniszterelnök elutasította a megkeresést.

A román helyreállítási tervet jóváhagyta az Európai Bizottság

29,2 milliárd euró jár Romániának a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk felszámolására.

Újra meghosszabbították a veszélyhelyzetet


Parlamenti vita nélkül, 112 igen, 25 ellenszavazattal a kormánypárt többségével újra meghosszabbították a rendkívüli jogrendet és a veszélyhelyzeti rendeleteket, így azok most január 1-jéig tartanak majd.

Szijjártó Péter nem tudja, mennyibe került magánrepülős útja Pozsonyba

A külügyminiszter múlt hétfőn egy olyan cég repülőjével utazott a Budapesttől 200 kilométerre lévő városba, amely tavaly 3 milliárd forint állami támogatást kapott.

Azért nem tért vissza még Jézus, mert nem érkezett elég adomány


A kamerák előtt panaszkodó louisianai lelkipásztor korábban a híveitől kalapozott pénzt a magánrepülőgépére.

Demeter Szilárd titkolózik

Nem árulta el, hogy pontosan mire szerződtek, azaz mi épül a szigeten, továbbá kik és mire fogják majd használni. Nem válaszolt arra a kérdésre sem, hogy mire is használnák a Zichy kastélyt és hogy mi lesz a jelenleg ott működő intézményekkel, cégekkel, hivatalokkal.

Csúszhat a második az előválasztáson

A DK, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum szakemberei azért vetették ezt fel, mert az eredeti tervek szerint jövő hétfőn rajtoló második körre késhet a szavazólapok nyomtatása.

“Csodaszámba menne, ha mindezek után Csaba tudna nyerni”

Az előválasztás során eddig Tóthra leadott szavazatok – legyenek papíralapúak vagy online voksok – elvesznek, nem számítanak a végeredmény szempontjából.

Már nem pár kiló krumplit, hanem ezermilliárdot szán szavazatvásárlásra a Fidesz

A kormány fél évvel az országgyűlési voksolás előtt több mint ezermilliárd forint kifizetéséről döntött a 2022-es költségvetés terhére. Úgy, hogy ezekre egyetlen fillér sem szerepel a büdzsében. Ezzel párhuzamosan 4,5 milliárd euró értékben devizahiteleket vett fel, részben a jövő évi kiadások finanszírozásra, miközben nem kértek az uniós helyreállítási alapból. A számlát később valakiknek állniuk kell…

Súlyos autóbalesetet szenvedett ellenzéki aktivistát támad az Origo

Szerző nélkül publikált lejárató anyagot a KESMA égisze alatt működő Origo, amelyben – a PestiSrácokkal közösen – azt fejtegetik, hogy az ózdi ellenzéki előválasztás egy tagja (ahogyan ők nevezik: „a botrányos ózdi Gyurcsány-show szervezője”) szeptember 22-én este súlyos balesetet szenvedett az M3-as autópályán.

Magyar politikusokat és bírókat akart likvidálni egy csoport, lecsaptak rájuk a rendőrök


A radikális politikai nézeteket valló csoport tagjaival vezetőjük közölte: „hadiállapot van”, és az igazságszolgáltatás tagjaira, így különösen a devizahiteles perekben eljáró bírákra és családjukra „az én ítéletem halál”.

Már a múlt héten leállt a Képzési Hitelek igénylése

A Képzési Hitelek online igénylése 2021. 09.23-án késő délután állt le, technikai problémák miatt. Hogy pontosan mi a probléma és mikorra várható a kijavítása, arra a Diákhitel Központ Zrt. nem tért ki, csak azt közölték még, hogy kollégáik azóta is töretlenül dolgoznak a megoldáson.

Ukrajna az Európai Bizottsághoz fordul az orosz-magyar gázüzlet miatt


Álláspontjuk szerint az új szerződés nem felel meg az 1991. december 6-án aláírt ukrán-magyar alapszerződés elveinek sem.

Új forintérme érkezik a jövő héten

A magyar kutyákat bemutató MNB-s emlékérme-széria jövő hétfőn az agárral folytatódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.