2021. november 2., kedd

MEGAKADÁLYOZHATJA A SZÉKESFEHÉRVÁRI ELLENZÉK A 35 MILLIÁRDOSRA HÍZOTT STADIONPROJEKTET

HÍRKLIKK
Szerző: HARKAI PÉTER
2021.11.01.


Eredetileg hatmilliárdért tervezték, de közben színre lépett Garancsi István, és mára 35 milliárdért építenének Székesfehérváron egy szűk funkciókkal rendelkező és gazdaságtalan jéghoki-csarnokot. A helyi ellenzék vezetője szerint mindez borítható és azt is elmondja, mi a tervük az újabb NER-hízlaló beruházással.


Szinte teljesen biztos, hogy a választásokig nem merik meglépni a vállalhatatlanra duzzasztott újabb közpénz-szivattyút, már csak azért sem, mert a helyi lakosok véleményével mehetnek szembe – nyilatkozta a Hírklikknek Márton Roland, a székesfehérvári képviselőtestület ellenzéki frakcióvezetője.

A legalapvetőbb kérdésre sincs értelmes és elfogadható válasz, jelesül, hogy mi indokolja szakmailag a 35 milliárd forintra duzzasztott projekt a napokban az Európai Közbeszerzési Értesítőben megjelent összköltségét? Márton Roland röviden válaszolt a kérdésre, ugyanis a drágulást semmi sem indokolja. „Főleg ahhoz képest, hogy ez a projekt a kezdetekkor hatmilliárdos tervezett költségről indult.”...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.