2021. december 11., szombat

GYURCSÁNY ELFOGADTA MÁRKI-ZAY KÉRÉSÉT ÉS NEM FOG KAMPÁNYOLNI

TELEX
Szerző: NYILAS GERGELY
2021.12.11.


„Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így” – írta Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc szombat reggel, azután, hogy találkozott Márki-Zay Péterrel. Az ellenzék kapitánynak nevezett közös miniszterelnök-jelöltje kérése valóban az volt, hogy a DK elnöke ne vegyen részt nyilvánosan a kampányban – erősítette meg a találokzón részt vett DK-s parlamenti képviselő, Arató Gergely.

„A miniszterelnök-jelölt dönti el, hogy hogyan építi fel kampányát” – mondta Arató. A képviselő hozzátette, hogy ez a kérés semmilyen módon nem érinti magát a DK-t.

„Támogatjuk a miniszterelnök-jelöltet és azon dolgozunk, hogy megnyerjük azt a 32 körzetet, ahol a DK jelöltje indul, valamit támogassuk a többi körzetben a többi pártot” – mondta, megjegyezve azonban, hogy a többi körzetben a győzelem elsődlegesen a felelősség azoké a pártoké, amelyek jelöltjei – az előválasztás eredményének megfelelően – ott elindulnak a Fidesszel szemben...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.