2021. december 1., szerda

KERÍTÉS A FÜTYIVÁGÓK ELLEN

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.12.01.


A bátor százharminchármak tegnap természetesen megszavazták, hogy az országgyűlési választás napján egy csomagban népszavazást is tartsanak „gyermekvédelem tárgyában”. Ha ezek a bátrak annyira keresztények, mint amennyire hazudják, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy emiatt (is) a pokol tüzén fognak égni az idők végezetéig, bátorságuk tehát hatalmas. Vagy pediglen hitetlenek. Minket azonban kevéssé érdekel az ő sorsuk, más filozófia felől szemlélve ugyanis a karma majd elvégzi, amire hivatott, így sokkal inkább a magunk tragédiája felől szemléljük azt a cirkuszt, ami az ország házában szokás szerint lezajlott.

Varga Judit is csűrdöngölt a szavazás után, azt vonyította a drága, hogy „Megvédjük a magyar gyermekeket és a szülők jogait, az LMBTQ-lobbit megállítjuk az iskolák kerítésénél.” Két aspektusunk van, amelyek nézőpontjából ezt a kabarét kénytelenek vagyunk vizsgálat alá vetni, és az egyik mindjárt ez a kerítés. S bár tudjuk, hogy a hegedülgető, dekázgató miniszter képes beszédet használt, de mégis elszólta magát, mert és ugyanis így a kerítés hovatovább a NER szimbóluma mintegy, ami készség a határon a menekülőket tartóztatja fel a legendárium szerint, most pedig, mint látjuk ez a belső rács pedig a magyari kisdedeket óvja a romlástól.

Valami aljas ok miatt Varga Judit és a hasonszőrűek azt hazudják, hogy mindenféle különös alakok arra akarják rávenni a nemzet leendő katonáit, hogy vágassák le a fütyijüket, a jövő édesanyáit pedig arra ösztökélik, ha fölnőnek, legyenek szakállas bácsik. Mindezzel az a baj, hogy ilyen ösztökéléseket senki nem tesz, nemzeti óvodáinkba, iskoláinkba különös alakok bemenni nem óhajtanak. Varga Judit és kompániája, továbbá a bátor százharminchármak következésképp tehát a semmivel harcolnak, hoznak ellene törvényeket és most rendelnek el népszavazást. Azt hihetnők, hogy hóbortos búsképű lovag mind a szélmalmaival, de van itt más is.

Azt nem hiszem, hogy amikor Kocsis Máté elkezdte a pedofiltörvénnyel – amit élete fő művének nevezett, és ezzel meg is mutatta létének korlátait –, gondolt volna arra, hogy milyen tág lehetőségeket hordoz ez. De aztán szép lassan fölépítették ezt a már ciklopinak mondható építményt, amely immár alkalmas arra is, hogy a jövő évi választásokat érdemben befolyásolja. Mondják azt rám bátran, hogy hülye vagyok, és azt is, mindenféle nem is létező összeesküvéseket tételezek, de én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam. Mert elsősorban nem technikai, hanem lélektani oldalról közelítem azt, hogy tavasszal a fülkében két dologról kell ikszelni egyszerre.

Ott áll majd zavarodottan a választópolgár, akit a Fidesz már eddig is kellően elhülyített, agyát átmosta, majd Coccolínóval öblítette ki, és összeáll benne a szörnyű kép. Egy kérdés arra irányul, óhajtja-e, hogy a kisonoka fütyijét szivárványba öltözött emberek lemetéljék. Keménytökű magyari harcos ilyet hogy is kívánhatna. Másrészről fölsejlik benne a Kossuth, az M1 és a megyei napilap, amelyek azt verték a zavarodott fejébe, miszerint a gyurcsányisták a fütyivágók, míg az orbánisták óvják ettől a kisdedeket, így egy lendülettel ikszel a Fidesznek tetszőn ide is, oda is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.