2022. január 19., szerda

FELJELENTÉST TETTEK A KÍNAI VAKCINA MIATT, ORBÁN EMBEREK HALÁLÁÉRT LEHET FELELŐS

AMERIKAI NÉPSZAVA OLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.01.19.


...Orbán kivette a kínai vakcináról szóló döntést az egészségügy kezéből, az ellenőrzés és engedélyeztetés nem az előírt potokoll szerint zajlott, amivel magyar emberek ezreinek életét veszélyeztette és halálát is okozhatta. A történetben az egyetlen hiányzó láncszem a korrupció feltárása, hogy a sokszorosan túlárazott kínai vakcina beszerzéséből ki és mennyi csúszópénzt kapott, aminek gyanúja az első pillanattól kedve fennállt és megfogalmazódott. Az Orbán-rendszer működésének igazi leleplezése az lenne, ha kiderülne, hogy a tíz éve zajló gyanús ügyletekből hova kerülnek a pénzek.

Az is megengedhetetlen, ha hozzá nem értésből és felelőtlenségből okozták magyar emberek halálát, de ha még az is kiderülne, hogy mindezt azért tették, hogy keressenek rajta, az megszámlálná az orbáni fasiszta diktatúra napjait. Egy jogállamban ezt az ügyészségnek és a nyomozószerveknek ki kellene deríteniük, ahogy a feljelentés nyomán megállapítható lenne Orbán felelőssége is azért, hogy a kínai vakcina nem nyújtott megfelelő védelmet. A feljelentés azt is tartalmazza, hogy az elhunyt édesanyának nem is volt más választása, mint a kínai vakcina, ami nem adott védelmet.

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy a feljelentés sorsát kitaláljuk. De ha a mostani feljelentés nyomán, akár az ellenzék felszólítására, jelentkeznének és csatlakozó feljelentést nyújtanának be azok, akiknek hozzátartozói hasonlóan a kínai vakcina nem megfelelő védelme miatt hunytak el, azt már nem lehet következmények nélkül lesöpörni. A magát “kereszténynek” és “nemzetinek” nevező orbáni bűnszervezet lelkiismeret nélkül veszélyeztette idős magyarok életét, okozhatta a halálukat, mert abban bíztak, hogy a halál valódi oka, az ő csalásuk, soha nem derül ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.