2022. február 22., kedd

NAVALNIJ: A SZENILIS TOLVAJOKNAK MÁR NEM ELÉG A PROPAGANDA, VÉRT AKARNAK

444.HU
Szerző: plankog
2022.02.22.


...Szerinte Putyin teljesen őrült beszédet mondott hétfőn, amivel kapcsolatban az a hasonlat tetszett neki a legjobban, hogy “olyan, mint amikor a nagyapám berúg a családi ünnepségen, és mindenkit azzal idegesít, hogy elmondja, szerinte hogyan működik a világpolitika.” Navalnij szerint ez vicces lenne, ha a részeg nagypapa nem országot vezetne, aminek ráadásul atomfegyverei is vannak.

„Cseréljük ki Ukrajnát a beszédében Kazahsztánra, Fehéroroszországra, a Balti országokra, Azerbajdzsánra, Üzbegisztánra vagy akár Finnországra. És gondoljuk bele, hova vezet a szenilis nagypapa geopolitikai gondolkodása.”

1979-ban mindenkinek nagyon rosszul végződött ez, és most is rosszul fog, Navalnij szerint - Afganisztánt akkor tönkretették, de a Szovjetunió is halálos sebet kapott.

„Putyinnak köszönhetően több száz ukrán és orosz civil halhat most meg, a jövőben pedig akár tízezrek is. Nem fogja hagyni, hogy Ukrajna fejlődjön, a mocsárba fogja rángatni, de Oroszország is meg fogja fizetni ugyanezt az árat.”

Putyin és a szenilis tolvajok az orosz nép ellenségei, ők fenyegetik Oroszországot, nem Ukrajna és a nyugat, a Kreml miatt vagy szegényebb, nem Washington miatt - üzeni követőinek.

Navalnij szerint az Oroszországért való harc azt jelenti, hogy Putyint és a kleptokratákat el kell távolítani a hatalomból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.