2022. május 19., csütörtök

ROGÁN EURÓPA LEGNAGYOBB TŰZIJÁTÉKÁT ÍGÉRI AUGUSZTUS 20-ÁN – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-válogatás
2022.05.19.


A Meghallgatásokból egyszer film lesz, akárki meglássa

Bacsó Péter?

Vera Jourova: Megbocsátottak Navracsics Tibornak?

Magyar újságíróktól tudta meg egy Brüsszelben zajlott sajtóbeszélgetésen az értékekért és átláthatóságért felelős uniós biztos, hogy Navracsics Tibor a most felálló, immáron ötödik Orbán-kormányban miniszteri szinten fog felelni egyes uniós ügyekért.

Egyre több pénzt nyom a kormány a zavaros haderőfejlesztésbe

Megszólalt a leendő gazdaságfejlesztési miniszter… Már az előtt propaganda-szinten gondolkodik, mielőtt megkezdte volna a tényleges tevékenységét, ami elég szomorú. De használhatnánk más szót is.

“Magyarország nyolc év múlva az EU-s fejlettségi szint 90 százalékán fog állni”

A stratégia nemhogy letisztulna, inkább minden új üzlettel zavarosabbnak tűnik. Az viszont nyilvánvaló, hogy anyagilag ki jár jól: az ország leendő honvédelmi minisztere, Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Újabb kétmilliárd forint közpénzből működhet idén az Alapjogokért Központ

Nagy kérdés, hogy a Központ csaknem 400 milliós rendezvényeinek keretéből a csütörtökön kezdődő CPAC Hungary mennyibe fáj az adófizetőknek.

Ma kezdődik a konzervatív dzsembori

Le Pen részvételét hétfőn jelentette be az Alapjogokért Központ (a politikus online jelentkezett volna be a konferenciára, hiszen jelenleg a nemzetgyűlés választási kampánya folyik Franciaországban), azonban 24 órán belül törölték is az idevágó bejelentést a szervezet Facebook-oldaláról, és a CPAC Hungary honlapjáról is leszedték Le Pent az előadók közül.

Több ezer COVID-tesztet vesz a rendőrség, miközben épp elajándékoztunk 430 ezret

Állítják, azért, mert szolgáltatást is vesznek vele.

Már megint Farkas Flórián

A fideszes roma politikushoz köthető alapítvány kapta azt a támogatást, amelynek fejében jelzálogot jegyeztek be a Lungo Drom budapesti székházára.

Levelet írt Orbán Viktor egy monarchista román újságírónak

A levélben Orbán a választási eredménnyel dicsekszik és Churchillt idézi.

Putyin titkos lézerfegyvere bevetésével fenyeget

A lézerek használata műholdak elvakítására – vagy akár elégetésére – egykor a sci-fi birodalmából származó fantázia volt, de az olyan nagyhatalmak, mint az Egyesült Államok, Kína és Oroszország évek óta dolgoznak az ilyen fegyverek változatain. A Pereszvet nevű nagy teljesítményű lézerről most azt állítja Moszkva, hogy bevetette az ukrajnai háborúban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.