2022. július 28., csütörtök

A SZÁMOK BŰVÖLETÉBEN A KORMÁNY – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: Huppa-válogatás
2022.07.28.


Sikerült megint a lényeget megragadni

Saját képére teremtette.

Varga Judit hatig sem tud számolni

Orbánék kommunikációs csapdába kényszerítik az országot

„Sokan voltak már, akik úgy gondolkodtak, mint ő, és mind elbuktak. Nagy árat is fizettek, de nem ők személyesen, mert az nem lenne érdekes, az az ő kockázatuk, hanem az országuk.”

Két hónap alatt másodszor alakították meg ugyanazt a Védelmi Tanácsot

A szakértő szerint ugyanis ez a testület már létezik, nem kellett felállítani, mivel egy májusi kormányrendelet rendelkezik róla. Így formailag nem történt semmi sem a keddi napon, csak az a Védelmi Tanács ült össze, amelyet a már említett kormányrendelet létrehozott.

Elindultak az elbocsátások

Titkolják, hány embert küldenek el a minisztériumokból.

Lázár János szinte mindent budapesti beruházást leállíthat

Ezzel nem csupán az a gond, hogy ezek előkészítésére az elmúlt években sok milliárdot költöttek és a leállítással ez a pénz kárba vész, hanem az is, hogy az uniós források esetleges megnyílásakor nem lesznek azonnal indítható projektek, így azok az összegek is veszendőbe mehetnek.

Vajon mennyibe fájhatott Tusványos a magyar adófizetőknek?

Egyelőre be kell érnünk az utolsó, 2019-es számokkal, amiből az derül ki, hogy a Tusványost is rendező alapítvány 2019-ben két éve összesen 302,5 millió forint támogatást kapott (2018-ban ezzel szemben még csak 195,2 milliót).

Már 60 milliárdos vagyona van a Kárpát-medencében ingatlanokat vásárló kormányközeli alapítványnak

Az állam által tavaly közérdekű vagyonkezelőként létrehozott Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány kuratóriumának elnöke Magyar Levente, aki Szijjártó Péter külügyminiszter helyettese, és a többi kuratóriumi tag is erősen kormányközeli szereplő.

A volt orosz elnök olyan térképet posztolt, amin Kárpátalja Magyarországhoz tartozna

Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke Telegram-oldalán osztotta meg, szerinte hogyan alakulhat Ukrajna sorsa a háború után.

A magyar és a lengyel kormány háborúja a „gender- és az LMBTQI-ideológia” ellen

Magyarországon és Lengyelországban évek óta központilag irányított, stratégikus gyűlöletkeltés zajlik az LMBTQI közösségek ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.