2022. augusztus 12., péntek

“GYURCSÁNY ÉS A BALOLDAL TÖNKRETETTE AZ ORSZÁGOT” – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA VÁLOGATÁS
2022.08.12.


Vajon ki mondta?


Varju László, a DK országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, mostanra a Matolcsy György vezette jegybank is beismerte, hogy nagy a baj a magyar gazdasággal, és jelezte, a párt szerint a hónapok óta tartó drágulás “az évtizedes forintgyengítés, a Fidesz gazdaságpolitikájának egyenes következménye”. Erre reagált a 

Fidesz:

Egész Európa és Magyarország is szenved a háború és a brüsszeli szankciók következményeitől, háborús infláció, háborús energia- és gazdasági válság van. Gyurcsány Ferencnek azonban most is kizárólag csak azon jár az esze, hogyan tudna újra hatalomra kerülni. (…) Gyurcsány és a baloldal tönkretette az országot.” Forrás: MTI

57 millió forintba kerülhetett Orbán Viktor amerikai kiruccanása a honvédségi luxusrepülővel

Hardy Mihály repülési szakértő, a Budapest Airport Zrt. korábbi kommunikációs igazgatója megosztott az Átlátszóval néhány érdekességet is a honvédségi Falconokról.

Budapesten már repedezik a Fidesz támogatottsága

Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója arról beszélt a Klubrádióban, hogy a kutatásuk alapján megállapítható, a pártpreferencia sokkal jobban befolyásolja az emberek gondolkodását, mint az életkörülményeik. Most olvassuk újra…

Szentkirályi Alexandra mellébeszél

A tűzifarendelet magyarázza, és olyan feltételekről beszél, amik nem szerepelnek az eredetileg megjelent kormányrendeletben.

Hatalmas kereslet lenne az erkélynapelemre, az áramszolgáltatók mégis tiltják a használatát

Németországban az erkélynapelem egy szimpla műszaki cikk, és két egyszerű regisztráció után be lehet dugni a konnektorba.

Letarolták a fákat a Velencei-tónál épülő kajak-kenu akadémia telkén

Az építkezés egyik legnagyobb pikantériája az ára: a tó megmentése ugyanis szintén 40 milliárd forintból lenne megoldható – vagyis nagyjából pont annyiba, amennyit a beruházásra költenek.

Tényleg több mint hatezren jelentkeztek már határvadásznak?

Az ORFK három hét elteltével megküldte a választ, ami erősen árnyalja a több ezres számokat. Lehet, félreérthetően fogalmaztak…

Távozott az Indextől a budapesti városháza állítólagos eladásáról cikkező újságíró

Az Index előtt olyan lapoknak írt mint a Magyar Nemzet és a PestiSrácok. Vajon hol bukkan fel?

Kínába fognak rohangálni Kósáék

Így fogják felügyelni a Liu-testvérek felkészülését, akik az edzőjük után mentek…

Asztalcsapkodással és hallgatással indult el a Putyin utódlásáért folyó harc

Putyin maga semmi jelét nem mutatja, hogy hátra akarna lépni, ám egyre inkább a múlt emberének látszik. Az elitek és a lehetséges utódok figyelik a háború alakulásának minden hírét, és egyre inkább úgy láthatják, hogy a jelenlegi államfőnek nincs helye a háború utáni víziójukban. Egyedül azt a szerepet osztanák rá, hogy megjelölje utódát, majd távozzon a politika porondjáról.

CNN: Érzékeny adatokat tartalmazó iratokat foglaltak le júniusban Trump birtokán

Csütörtökön Merrick Garland igazságügyi miniszter bejelentette, az illetékes floridai ügyészségnél kérvényezni fogják az augusztus 8-i házkutatási engedély nyilvánosságra hozatalát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.