2022. szeptember 14., szerda

ÍGY MŰKÖDÖTT A SCHADL-FÉLE VÉGREHAJTÓI MAFFIA: 412 MILLIÓS HASZON EGYETLEN HÁZON

HÍRKLIKK
Szerző: HírKlikk
2022.09.14.


450 millió forintért kínálja a végrehajtás miatt a 38 millió forintért megszerzett házat az a péceli férfi, aki a jelenleg is letartóztatásban lévő Schadl György feleségének, Baranyai Helgának az irodáján keresztül szerezte meg nevetséges áron az ötlakásos társasházzá átalakított villát.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnökének felesége is rácsok mögé került, a nyomozó hatóság bizonyítékai szerint több hasonló csalásban is közreműködött a férje mellett. A recept szinte mindig ugyanaz lehetett, mint a péceli ingatlan esetében: a korrupt végrehajtók pénzért az ismerőseiknek játszották át az ingatlanokat, mélyen ár alatt, a különbözet egy részét pedig a zsebükbe kérték. Ebből fizették ki a bűntársaikat is.

A Blikk birtokába került iratok alapján, az ötlakásos társasházzá átalakított péceli villa átjátszásához az is kellett, hogy földhivatali, bírósági alkalmazottak is jogszerűtlen intézkedéseket hozzanak. A lapnak a kisemmizett tulajdonos mesélte el kálváriáját. A nő ingatlanos volt. Ő építette fel a péceli, 500 négyzetméteres villát. A felét férjének ajándékozta, de amikor elváltak, keresetet indított az ajándék visszavonására. Akkor szembesült azzal, hogy a férfi a saját tulajdonrészére sokmilliós hitelt vett fel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.