2022. szeptember 1., csütörtök

LEHET-E HITLER VAGY LENIN SZOBROT IS AVATNI A PARLAMENT SZOBÁJÁBAN?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.08.31.


Orbán új náci szatellitpártja, a “Mi Hazánk” Horthy Miklós volt kormányzóról készült szobrot avatott Dúró Dóra náci képviselő parlamenti irodájában. Horthy háborús bűnös volt, függetlenül attól, hogy Sztálin közbenjárására nem került a nürnbergi bíróság elé, s nem ítélték halálra, amit megérdemelt volna. Horthy a mai keresztényfasiszta rendszernek megfelelő kétszínű politikát folytatott, a mai nagy “pávatáncos” elődje volt, a magyar zsidóság Auschwitzba történő deportálását az ő törvényes magyar kormánya hajtotta végre az általa kinevezett belügyi vezetőkkel.

Ezért Horthy Miklós, mint Hitler szövetségese, felelős a csaknem félmillió magyar zsidó haláltáborokba történt deportálásáért, ahogy felelős a holokausztot megelőző “keresztény-nemzeti” magyar antiszemita identitásért, antiszemita uszításért és a zsidóellenes törvényekért is. Horthy a német megszállás után nem mondott le, ezzel hitelesítette és törvényesítette a deportálásokat, amelyeket az általa kinevezett törvényes magyar kormány hajtott végre. A magyar zsidókat Horthy Miklós és belügyi vezetői küldték a haláltáborokba, így a horthysta magyar állam vett részt a népirtásban.

Horthy magát antiszemitának nevezte, a rendszere “kereszténynek” nevezte magát, amelyben a “keresztény” jelző semmi mást nem jelentett, csak azt, hogy “nem zsidó”. Orbán Viktor “keresztény” rendszerének is éppen ez a lényege, az illiberális jelző ugyanazt jelenti, hogy “nem zsidó”. Miközben a kereszténység igazi jelentése, hogy “pogány származású zsidó”, mert a kereszténység lényege, hogy a zsidó Messiáshoz megtérő pogányokat Isten beoltja a zsidóság szelíd olajfájába. Ezért egy antiszemita rendszer nem más, mint a kereszténység és a zsidó Messiás, Jézus Krisztus tagadása.

Orbán 2015-ben arra hivatkozott a parlamentben, hogy Horthy “a magyar alkotmány szerint egy olyan időszakban volt politikai vezető, amit a magyar alkotmány világosan úgy határoz meg, hogy Magyarország elvesztette a nemzeti szuverenitását”. Először is jelenleg nincs magyar Alkotmány, azt Orbán önkényesen eltörölte. Az ő rendszerének van egy illegitim és törvénytelen alaptörvénye, ami azonban nem alkotmány. Magyarországon megszűnt az alkotmányos rend. Ami Orbán alaptörvényében szerepel, amire Orbán hivatkozott, az történelemhamisítás és Horthy mosdatása.

Amire Orbán hivatkozik, azt ő maga íratta az alaptörvénybe. Saját magára hivatkozik, mint “alkotmányos” forrásra. 1944-ben a németek nem megszállták Magyarországot, hanem csak bevonultak, hogy nyomás alá helyezzék a kétkulacsos jellemvilágbajnokot, Orbán kétszínű képmását, az akkori pávatáncos Horthyt. Magyarország nem veszítette el a szuverenitását, mert a törvényes magyar kormányzó, Horthy a helyén maradt, és az általa kinevezett nácibarát, antiszemita, törvényes magyar kormányt ő nevezte ki, s ez hajtotta végre a zsidók deportálását, külső német kényszer nélkül.

Azzal, hogy Horthy nem állt ellen a németeknek, és nem is mondott le, nem megszállás történt, hanem a szövetséges náci németek bevonulása. A Horthy által kinevezett törvényes magyar belügy, a törvényes magyar kormány, minden fizika kényszer nélkül készségesen és boldogan teljesítette a németek kérését, akik nem is vettek részt a deportálásban, mert nem volt rájuk szükség. A németek halálgyárai, elsősorban Auschwitz gázkamrái, nem tudták követni a magyar tempót, mert a horthysta magyar kormány túlteljesítette a németek kérését. A németek erre képtelenek lettek volna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.