2022. október 3., hétfő

NOVÁKRA RÁPARANCSOLT A GAZDÁJA, ÉS NEM ÍRTA ALÁ AZ UKRAJNA MELLETTI NYILATKOZATOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.10.03.


Novák azzal hencegett az elnöki kinevezése előtt, hogy ő nem lesz báb. Aztán az lett, amit mindenki tudott, hogy a legszánalmasabb és legröhejesebb bábja és pincsi kutyája Orbánnak. Ennek már az első perctől kezdve egyértelmű jelét adta, amikor a Kata-törvénytől a rezsicsökkentés megszüntetéséig mindent aláírt alázatosan, mint egy kisangyal. Novák olyan meséket adott elő, hogy ő majd leül az emberek lábához a sámlira, és meghallgatja őket. Egyetlen ember előtt ült le a sámlira, akinek még a lábát is csókolgatja, különben úgy vágná ki, mint a disznómájból az epét.

Ez az egy ember Orbán, akinek Novák eladta a lelkét, akár az ördögnek.

Pedagógusokat rugdalnak ki, lábbal tapossák az alapvető jogaikat, diákok tüntetnek a tanáraik mellett, normális oktatást követelnek, de Novák ingerküszöbét ez nem éri el. Ő a brazil fasiszta elnök oldalán kvaterkázik, miközben az tapogatja, amerikai ultrafasisztákkal woke-ozik, megalázva és leköpdösve a volt amerikai rabszolgák leszármazottait. Állandó vigyorgásával fenyegeti hidegleléssel az embereket, az eszét játssza, mintha bármiről önálló véleménye lehetne, miközben egy fasiszta diktátor csicskája.

Ennek legdurvább bizonyítéka, hogy az ENSZ-ben előadta az Ukrajna-párti szöveget, ami teljesen ellentétes a magyar fasiszta állam álláspontjával, amiből az látszik, hogy Orbánnal a “jó rendőr-rossz rendőr” játékot mutatják be. Novák orosz háborús bűntettek kivizsgálását követelte, aztán egyedüliként nem írja alá a közép-európai államfők közös nyilatkozatát, amelyben elutasítják, hogy Oroszország elszakítsa Ukrajna bármely részét, mert Orbán ráparancsolt. Katika behúzta fülét-farkát, engedelmesen meghunyászkodott a gazdája előtt, és nyalogatta a kezét.

Undorító ez a nő, aki ráadásul kiemelte azt is, hogy ő egy nő, aki nőként tölti be a funkcióját. Ezzel a magatartásával lejárat minden nőt, mert egy macsó bunkó alázatos szolgája, és a nőkről mutatja ezt a képet. Hányinger a hideglelős mosolyával, amiből az árad, hogy mennyire elégedett magával, és milyen nagyra tartja magát, miközben az ország első embereként a legalja, egy jellemtelen, gerinctelen karrierista, akiben annyi tartás, becsület és tisztesség nincs, mint egy meztelencsigában.

Novák ne gondolja, hogy ez nem látszik. Gyomorforgató a megjelenése, a szerepe, a képmutatása, ami messziről ordít. Felelős szülők mutogatják a gyerekeiknek, hogy bármi lehetsz, csak Novák ne légy. Nem számít a pénz, a karrier, semmi, csak egy ilyen gusztustalan aljadék ember ne legyen soha belőled. Aki kiszolgál egy embert, aki népirtókat támogat, aki szemet huny legyilkolt emberek, megerőszakolt és megkínzott nők, gyerekek holtteste fölött, mert fontosabb neki a látszat, a karrier, az öntelt magamutogatás. Ez a nő erkölcsi hulla.

Rövid elnöksége alatt Trump kivételével már az összes fasiszta bunkóval ölelkezett. Ez a nő még tisztességes ember oldalán nem mutatkozott. Külföldön “szoknyás Orbánnak” hívják...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.