2022. október 3., hétfő

TÉNYLEG EZT ÍGY TARTOD HELYESNEK, KEDVES MAGYARORSZÁG?

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.10.03.


A helyzet az, hogy ezek a gengszterek - a miniszterelnöktől a rendőrminiszteren át a fegyverhordozókig - nem az oktatási rendszert teszik tönkre, azt már rég lenullázták, hanem mindannyiunk gyermekeinek és unokáinak esélyét, jelenét és jövőjét.
Egy életre.
Lopott milliárdjaikból a saját gyerekeik már kimentve és biztonságba helyezve, hiszen pontosan tudják, hogy emitt, a cselédsoron fű nem terem.
Akik nem tartoznak közéjük, azok számára az oktatási rendszert nem a képességek, készségek és kompetenciák fejlesztésére használják, s korántsem a jövő érdekében, hanem mindent a jelen okán: a cél pusztán a belügyi erőfitogtatás, a tanárok, diákok, szülők megalázása, szervezett átverése, a tönkretétel, az elhülyítés, az igénytelenné tétel, az állami-hatalmi ideológiai indoktrináció kiterjesztése és az esélyegyenlőtlenség újratermelése: a gyerekből, a szülők legféltettebb jelenéből itt és most kell a hatalom jövőbeli, remélt cselédjét előállítani. A hatalmon lévők kiemelt helyzetbe juttatott utódai számára a ma iskolájában kell legyártani a jövőbeli kussoló, kellően képzetlen, hátrányos helyzetre ítélt, engedelmes, nem lázongó, s képzettségével sehol máshol, a világ egyetlen más helyén labdába nem rúgó kiszolgáló személyzetét.
Az oktatás külföldön és idehaza egyaránt stratégiai ágazat: mindenhol máshol a képességek és kompetenciák jövőorientált, piacképes kifejlesztését szolgálja, idehaza ezek elnyomását és a cselédmentalitás bővített újratermelését.
Tényleg ezt így tartod helyesnek, kedves Magyarország?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.