2023. február 8., szerda

A KERESZTAPÁBÓL ÉNEKELT EGY DALT KORDA GYÖRGY VARGA JUDITNAK – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.02.08.


Most nem irigyeljük a zenészt…


Hétvégén Mezőkövesden rendezték meg a a XVI. Polgári Estélyt, ahol Korda György és Balázs Kári voltak a díszvendégek. Az eseményen Varga Judit is részt vett.

A GKI elég: nincs mire alapozni a kormány középhatalmi vágyait – lapszemlesommásan fogalmaz

“Az elmúlt 12 év gazdasági felzárkózása nem alapozza meg a regionális középhatalmi státusz elérését, különösen azért nem, mert az extenzív növekedés eddigi lehetőségei megszűntek.”

Ezt nyilván Orbán is tudja (?). PR-fogás a hívőknek – nyúl az agár előtt. A merjünk nagyot álmodni átfogalmazása.

Az EP-jelentéstevője szerint a magyar titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak

Delbos-Corfield szerint naponta születnek cikkek arról, mekkora veszélyt jelent Oroszország a régióra, de arról senki nem beszél, hogy ebben részt vesz egy uniós ország is.

Itt a lista arról, hogy a magyar kormány mivel segítette Ukrajnát

“Bár a propaganda azt harsogja, hogy az állam erőn felül segíti az ukránok honvédő háborúját, ez valójában pimasz túlzás, hiszen – mint az a minisztérium válaszából is kiderül – még a legjelentősebb segélyszállítmányok sem a magyar állam saját felajánlásai, hanem tulajdonképpen csak az Európai Unió segélyprogramjának részeként, a magyarországi raktárakban tárolt uniós eszközök átadását jelenti.” (Ujhelyi István)

A román külügy bekérette a bukaresti magyar nagykövetet Németh Zsolt bejegyzése miatt

A fideszes politikus közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy

„a székely zászló addig lobog a magyar közintézmények homlokzatán, amíg a román állam engedélyezi korlátozástól mentes szabad használatát Románia egész területén!”

A román labdarúgó-szövetség visszautasítja Csányi Sándor nagy-magyarországos javaslatát

“A revizionizmus nem elfogadott a futballban, és az UEFA határozottan elítéli a politikai, ideológiai, vallási vagy sértő jellegű provokatív üzeneteket, amelyek kategorikusan tiltottak a stadionokban.”

Az Orbán-kormány minisztere szónokol a Horthy Miklós Társaság rendezvényén

Február 12-én a tíz évvel ezelőtt, 2013 január 26-án elhunyt református püspökre, Hegedűs Lórántra emlékezik a Horthy Miklós Társaság. Az esemény helyszíne a Szabadság téri Szabó Dezső Katakombaszínház, ahol mások mellett Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter is beszédet mond.

Kitörés-múzeumot hozna létre a Mi Hazánk

Vékony Csongor azzal is érvelt, hogy a szovjetek „katonákat és civileket nem kímélve irtották a magyart”, tömegesen követtek el nemi erőszakot, majd „a nyakunkon maradtak további 45 évig”.

Egy fideszes városban 556-ból 556 közbeszerzést nyert meg egy cég

A Korrupciókutató Központ Budapest azt nem árulta el, melyik településről van szó, de nyakunk rá, hogy az oknyomozók napokon belül kiderítik. Szinte semmi esélye a politikától független cégeknek a közbeszerzéseken.

Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik életre hívta a Magyar Biztosítóholdingot

A felcsúti bejegyzésű a cég szeretné meghódítani a magyar és a balkáni piacot.

Az MSZP Matolcsytól és Polttól várja, hogy lépjenek a KSH adatszivárgási ügyében

Tóth Bertalan szerint számos bűncselekmény gyanúját veti fel hogy a múlt hétvégén egyelőre még titkos belső kereskedelmi adatok landoltak egy újságnál.

Kínai sajtó: A magyar kormány 320 milliárd forint támogatást ad a Debrecenbe tervezett akkumulátorgyárnak

Tompos Márton kiemelte:

„ez több pénz, mint Debrecen egy éves költségvetése. Ez annyi pénz, amiből az oktatást a kormány saját bevallása szerint is rendbe lehetne tenni”.

A református kutatócsapattal indult törökországi mentésre Kovács Zoltán lánya is

Üdvözöljük a hírt, hogy valamely kormánytag rokona ezúttal nemes és támogatásra méltó cselekedettel került a NER hirdetőtáblájára. Sok sikert kívánunk a csapatnak, de mások mentése közben vigyázzanak magukra is.

Lázár János nem ment el a tenisztornára

Pedig a Roland Garroson megrendezésre kerülő olimpiai teniszversenyek társszervezője, a francia szövetség a legmagasabb, elnöki szinten képviseltette magát a hétvégén. Lázár ehelyett a hétvégén felment a hegyekbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.