2023. május 5., péntek

VIRTUÁLIS VILÁGÁVAL ORBÁN EGYRE ROSSZABB HELYZETBE HOZZA ORSZÁGÁT

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2023.05.05.


„Csúcsra jutott az összeesküvés elmélet, amit Orbán idestova 15 éve épít – fogalmazott Horn Gábor a miniszterelnök csütörtök délelőtti beszédéről, a Hírklikknek adott gyorsértékelésében. A Republikon Intézet vezetője szerint a globalizmus és a liberalizmus vált a fasizmus és kommunizmus szinonimájává nála. Ez pedig elképesztő, rémisztő – mondta. A miniszterelnök az utóbbi években az amerikai republikánusok trumpista, szélsőséges találkozójává vált CPAC budapesti tanácskozásán hosszan fejtegette azt az elméletet, miszerint „a progresszív liberális laboratóriumokban” egy biológiai fegyvert fejlesztettek, egy „nemzetfelemésztő vírust, ami a nemzeteket szétporlasztja”. Orbán ezen túl is elképesztő meredek dolgokat mondott.


Talán minden eddigi határon is túlment ma Orbán Viktor, aki az ezúttal – az Alapjogokért Központ által már másodszor megrendezett amerikai – CPAC (Konzervatív Politikai Akció Konferenciát) Hungary nyitónapján mondott beszédet. Az 1970-es évek óta szerveznek CPAC-konferenciákat az Egyesült Államokban, eredetileg a republikánusok gyülekezőhelye volt, Donald Trump megjelenése ezt is megváltoztatta, a szélsőjobb felé tolta, olyannyira, hogy megnézve a budapesti tanácskozás felszólalóinak a listáját, azt látjuk, hogy szélsőséges, trumpista republikánus képviselők jelentek meg rajta. A várakozások szerint maga Trump is szól majd az egybegyűltekhez – a konferencia második napjának programján szerepel egy „titokzatos” videóüzenet, ami általános vélekedés szerint a bukott elnököt takarja.

Nos, ennek a tanácskozásnak a nyitónapján szólalt fel Orbán, aki – mint a 24.hu tudósításában olvashatjuk – elképesztő fordulatokkal, kijelentésekkel, vádakkal élt. Kifejtette, hogy a résztvevők a „szabad világ védelmezői”, akik úgy kerültek Budapestre, hogy Magyaroroszág egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik (az ő felfogása szerinti konzervatív politikát – a szerk.), merthogy csak a konzervatív politika segíthet ott, ahol a liberálisok romba döntenek egy országot. Orbán ismét sorosozott egy vaskosat, mondván, „ha Soros nem támadja meg Magyarországot, nem hirdeti meg a programját, akkor soha nem kerültünk volna világsajtó címoldalára.” De „mi, magyarok nem támadunk, hanem védekezünk” a globalista progresszív elittel szemben. A támadás az egész szabad világot éri – folytatta, majd jött a beszédének a legmeredekebb része, amikor azt fejtegette, hogy a progresszív liberális laboratóriumokban kifejlesztett biológiai fegyverrel támadnak, egy nemzetfelemésztő vírussal, ami a nemzeteket szétporlasztja. Amikor a baloldaliak a vírust rászabadították a világra, akkor sokan azt gondolták, ez csak egy laborszökevény. De nem ez történt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.