2023. november 19., vasárnap

NYUGATELLENES PROPAGANDA A FIDESZ KONGRESSZUSA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.11.18.


Saját csődjüket is sikerként és hősies küzdelemként, nem bukásként kommunikáló párt, amely a világ legtermészetesebb dolgának tekinti, hogy örökre ők kormányozhassanak. Az Orbán előtt felszólaló talpasok versenyben szidalmazták Amerikát és a Nyugatot, az orosz, a kínai és az észak-koreai propaganda csak tanulhat az EU- és NATO-tag Magyarországtól.


Mert Magyarország velük azonos, aki nincs velük, az nemcsak ellenük van, hanem minden ellen, ami magyar, azok nem is magyarok, csak a külföld érdekeit a külföld pénzén szolgáló ügynökök. De mindenki pórul jár, aki velük ujjat húz, mindenki a lábuk előtt hever, az EU is elesik, ők mindenkit legyőznek, mindent, ami nyugati, amerikai, európai, pocskondiáznak.

Ez a Fidesz kongresszusa 2023-ban. Egy fasiszta állampárt lett, náci, antiszemita ideológia alapján, Európa, Amerika és a szabadság, a demokrácia, a jogállam legnagyobb ellenségei, az új típusú világfasizmus úttörői és modelljének megalkotói. Egy csődbe ment, gazdasági és pénzügyi katasztrófában levő ország, amely a megalapozatlan és hazug büszkeségből él.

Magyarország Európa zárványa, arra büszke, hogy bezárta magát, nem segít senkin, nem enged be senkit, és ugyanazokat a bűncselekményeket nem friss bevándorlók, hanem régi kevertfajú népessége követi el. Arra büszke, hogy az idomított magyarok nem lázadnak fel, semmi ellen nem tiltakoznak, jogfosztott rabszolgaként dolgoznak az Orbán-családnak.

Ez lett a rendszerváltó liberális fiatal demokraták pártjából, öreg fasiszták lettek, vezérrel az élen, aki vékony futballistából egy nyugatellenes, elhízott, hazug, fasiszta diktátor lett. A Fidesz kongresszusán az orosz megszállás ellen harcoló Ukrajnát gyalázzák, a Nyugatot gyalázzák, Amerikát a Szovjetunióval, Pressman nagykövetet Andropovval azonosítják.

Orbán nindzsakormánynak nevezte magukat, ami két dologra utal: Orbán a harcmodorát mostanában valamilyen nindzsákról szóló könyvből veszi, másrészt a nindzsákra jellemző harcmodorral írja le azt, amit tesz (nem tesznek, mert itt egyedül ő az, aki bármit tehet, mindenki más csak kiszolgálja és végrehajtja az utasításait). A nindzsa név viszont találó.

A nindzsa nem nyíltan áll szemtől szembe az ellenséggel, nem egy becsületkódex alapján harcol, hanem a nindzsa „árnyharcost” jelent, aki álcázza magát, a sötétség és a lopakodás mestere, a Wikipedia szócikke alapján is „a ravaszságban, kémkedésben és gyilkosságban jártas”. Helyben vagyunk. Ez Orbán sunyi, alattomos és kétszínű, becstelen harcmodora.

Ezt nevezi ő „gógyinak”, meg „magyaros észjárásnak”, hogy megbízhatatlan, kétszínű, álnok és ravasz ember, aki a sötétben jár, mindenkit hátba szúr, ha megölheti az ellenséget, akkor meg is teszi, ha haszna van belőle, életben hagyja. Mindenkit elárul, kémkedik és a háta mögött másképp viselkedik, mint szemtől szembe, kíméletlen és kegyetlen fanatikus...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.