2024. március 27., szerda

AMERIKAI NÉPSZAVA: VARGA JUDITNAK EL KELL SZÁMOLNIA AZ ORBÁN-MAFFIA SZOLGÁLATÁVAL, DE AMIT MAGYARRÓL MOND, AZ HITELES

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.03.26.


Ha bárkinek kétsége lenne, hogy politikai szereplése miatt milyen véleményünk alakult ki Varga Juditról (ami a politikai tevékenységének megítélését illetően semmit nem változott), az ellenőrizheti az Amerikai Népszava oldalán a legdurvább minősítéseket, amelyeket Varga Judit kiérdemelt.

A nyilvánosságra került hangfelvétel arról tanúskodik, hogy az Orbán-maffia szolgálata közben is tudta, hogy milyen képmutató módon jár el, milyen szerepet játszik a karrierje érdekében. Elmondhatatlan a lelki gyötrelem, szinte fizikai fájdalom, amit a nyilatkozataival és a tevékenységével okozott. Még mindig részese egy hazug fasiszta diktatúrának.

Vaga Judit fogaskerék volt abban a gépezetben, amely felszámolta az alkotmányos rendet, lábbal taposta az emberi jogokat és a jogállamiságot, közben sorosozott, brüsszelezett, ha nem bukik meg, minden korábbinál mocskosabb Európa-ellenes fröcskölődésre készült. Az európai szabadságot és biztonságot veszélyeztető szörnyeteget szolgálta.

Ezekre nincs bocsánat, amíg el nem számol velük. S ha valóban tiszta vizet akar önteni az élete poharába, akkor neki ezzel szembe kell néznie, meg kell tagadnia és bocsánatot kell kérnie mindenkitől. Nem várjuk, hogy Orbán ellen forduljon, bármit nyilvánosságra hozzon, csak azt ismerje el, amiket tett, és kérjen érte őszintén bocsánatot. Kezdjen új életet.

Mielőtt rátérnénk arra, amit Magyar Péterről írt, bemutatva a nárcisztikus pszichopaták világát, áldozataik szenvedéseit, felhívjuk a figyelmét, hogy van egy másik nárcisztikus pszichopata az életében, aki egy ugyanilyen, csak még erőteljesebb kivitelben: ez Orbán Viktor, akinek a feleségével megoszthatják a tapasztalataikat. Ezt a pszichopatát szolgálta.

Intelligens ember, s ebben az ügyben feltárult eredeti és őszinte valója is. Vallja be, ismerje el, hogy Orbán egy ugyanolyan bántalmazó, mint Magyar Péter. Ez látszik abból is, ahogy kidobta őt és Novákot maga helyett. Egészen biztos, hogy a mindennapokban egy rettegés Orbán környezetében lenni és szolgálni őt. Legyen őszinte legalább magához, s hozzánk is.

Fentieket fenntartva, a korrektség kedvéért el kell mondanunk, hogy a Magyar Péterrel kapcsolatos legutóbbi Facebook-bejegyzését hitelesnek, őszintének és igaznak tartjuk. Soha nem gondoltuk volna, hogy lehet az életben bármi, amit mi méltányolni fogunk Varga Juditban, s ezen is gondolkodjon el. Mert nem apriori utáltuk meg, hanem rászolgált...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.