2024. április 5., péntek

BÁRÁNDY PÉTER: AZ ORSZÁG JOBBAT ÉRDEMEL ANNÁL, MINT AMIT MOST NYÚJT A HATALOM

KLIKK TV / MÉLYVÍZ
Műsorvezető: NÉMETH PÉTER
2024.04.04.Elfáradt, megöregedett ez a mostani kormányzat, nagyon sok kárt okozott annak a területnek, ami számomra a legkedvesebb, az alkotmányosságnak, a jognak, a jogrendnek, a nemzetközi kapcsolatoknak, ezeket mind nagyon súlyosan károsította ez a hatalom, és nem tud helyette felmutatni olyan eredményeket, amik ezt ellensúlyoznák – erről beszélt a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Bárándy Péter, korábbi igazságügyi miniszter, aki jelenleg Magyar Péter tanúsegítője.

Az ügyvéd nem gondolkodott egy percig sem azon, hogy elvállalja a feladatot, hogy képviselje Magyar Pétert azokon a helyeken, ahol őt tanúként hallgatják meg. Egyetért Magyar Péterrel abban, hogy a regnáló hatalom eddigi ténykedéséből már elég kára származott az országnak, meg kellene szűnnie. A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételben nem érzi úgy, hogy Varga Judit nyomás alá helyezve mondta volna, hiszen kényszer vagy fenyegetés alatt az ember rövid válaszokat ad.

A műsorban szóba került még, hogy az ügyészség tisztességtelenül járt el valamint, hogy ha Varga Judit ilyen házasságban élt volna, annak ki kellett volna derülnie átvilágítása során, és hogy valójában ura-e a helyzetnek Polt Péter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.