2024. április 12., péntek

„NEM MESSIÁS KELL IDE, HANEM SOK EZER SZARLAPÁTOLÓ”

444.HU
Szerző: RÉNYI PÁL DÁNIEL
2024.04.12.


- Nulla forint van a kampányszámlán, de csak 10 százalékkal és két mandátummal lenne elégedett a június 9-i EP-választáson.

- Se Karácsony, se Vitézy, se Magyar, se Orbán,  le kell számolni az illúzióval, hogy odafenn majd valaki megoldja helyettünk.

- Kevesebb bullshitet, több részvételiséget, egy tízhónapos mudit és még több technót vinne az EP-be a Kutyapárt listavezetője.


- Interjú Le Mariettával.

Kedd van, az interjú után egyből Brüsszelbe utazol a kétfarkúak kutyakülönítményével. Mi a terv?

Pártcsaládokkal ismerkedünk. Az Európai Kalózpártnak megfigyelőstátuszban tagja a Kétfarkú Kutya Párt, azaz nem vagyunk még rendes tagok, de valami kapcsolat van. Rajtuk keresztül egyeztetünk a Zöldek frakciójával, de még nem dőlt el hivatalosan, hogy hozzájuk ülünk be, ha egyáltalán lesz hova beülni. Van egy másik pártcsalád is, akivel tárgyalunk. Velük kölcsönös az érdeklődés.

Ennyi?

Pénteken elmegyünk a Szájer-ereszhez, és csinálunk egy bulit. Az egyik fontos programpontunk, hogy több technót viszünk az Európai Parlamentbe, ehhez az egyébként magyar eredetű techno kezdeményezéshez szeretnénk az eresz alatt politikai pártként csatlakozni.

Miért nem az eresz fölött, ahol az igazi buli volt?

Nincs pénzünk, csak arra, hogy utcán bulizzunk. Viszünk hangfalat, és megtoljuk. De ez csak a kezdet. A következő Több technót az EP-ben még különlegesebb helyen lesz. Még nem mondhatom meg hol, viszont köze lesz Orbán Viktorhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.