2017. augusztus 18., péntek

TRÓCSÁNYI MINISZTER FELESÉGE AZ ORBÁNI GŐG ÚJ MINTAKÉPE

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: BerkeczBalázs
2017.08.18.


Trócsányi miniszter házánál tüntettek a devizahitelesek, amikor a 'gazságügyi miniszter felesége leslagozta őket. Trócsányiné hozta a CÖF-ös hisztik mélységeit, ezzel az orbáni gőg új mintaképe lett.

Amint arról a 12.kerulet.ittlakunk.hu beszámolt: a napokban ismét tüntettek a "Nem adom a házamat" mozgalom aktivistái, a "sárgapólósok", a Mártonhegyi úton, Trócsányi László igazságügy-miniszter házánál. A csoport főleg olyan devizahiteleseket tömörít, akik az általuk fölvett devizahitelek jelentősen megemelkedett törlesztőrészleteit képtelenek visszafizetni a bankoknak. A csoport egyik szóvivője Trócsányit megalkuvó, népét eláruló értelmiséginek, illetve bankárminiszternek nevezte.

Tórcsányi felesége, aki a kertben öntözött, a slagot esetenként az utca felé irányította és lefröcskölt néhány tüntetőt. Ebből aztán heves szóváltás alakult ki, amit a tüntetők meg is örökítettek. A miniszter felesége például azt kérdezte az egyik leslagozott hölgytől - miután a tüntető számon kérte őt a pofátlan locsolásért -, hogy "esőben mi történik magával" majd azt javasolta, hogy menjenek vissza ahhoz, aki fizeti őket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.