2016. augusztus 5., péntek

MEZTELEN TÁNCOSLÁNYOKRÓL NYALOGATTÁK A HABOT A REFORMÁTUS DIÁKOK AZ ÖLTÖZŐBEN

444.HU
Szerző: haszanz
2016.08.05.


„A rendelkezésre álló adatok alapján a táncoslányok az öltözőben valóban levetkőztek, és lehetőséget biztosítottak a tejszínhab testükről történő elfogyasztására.”

A rendőségi nyelv így küzd meg egy erotikus show leírásával. Nem a Vizoviczki-ügy újabb jegyzőkönyvéből idézünk, nem is egy legénybúcsú résztvevői fogyaszthatták el a táncosnő testére fújt tejszínhabot, hanem 13-14 éveseknek, egy kézilabda utánpótlás tornán.  

Az öltöző a Vasas Fáy utcai csarnokában van, itt rendezték meg a fiataloknak kiírt országos torna döntőjét.

Az utolsó meccs után két csapatot lepett meg az egyik szülő a táncoslányokkal az öltözőben. A győztes veszprémi Éles József Kézilabda Iskoláét és a velük együtt ünneplő, bronzot nyerő Endrődi Sándor Református (!) Általános Iskoláét.

A rendőrségi jegyzőkönyv alapján szinte kötelezővé kéne tenni az öltözői tejszínhabfogyasztást:

„A kihallgatott tanúk elmondásai alapján az egész rendezvény jó hangulatban telt, a fiatal fiúk számára élvezhető volt, az bennük lelki törést nem okozott.”
 
...Nehéz megállni, hogy ne szó szerint idézzük hosszan a rendőrségi szöveget, nem is álljuk meg.

„A táncoslányokat az öltözőbe nem az edző szervezte, illetve arról nem volt tudomása, hogy milyen táncról van szó, a táncos mulatságot a szó nyelvtani jelentésében értelmezte, a rendezvényen nem volt jelen.”

„A táncos multaság célja a fiúk szórakoztatása, és nem az erkölcsi zülöttség elérése volt. Jelen esetben bár a táncoslányok műsora társadalmilag ugyan aggályos, a műsort megtekintő fiatalokban inkább élményt, mintsem érzelmi törést okozott.”

És egyébként is, a rendőrség szerint láttak már ilyet:

„A kor technikai fejlettségi szintje, az okostelefonokon, interneten elérhető - akár szexuális - tartalmak és a társadalmi gondolkodás enyhülése nyomán, a fiatalok mind testi fejlettsége, mind szexuális felvilágosultsága miatt a cselekmény társadalomra veszélyessége olyan mértékű, hogy bűncselekmény elkövetése nem állapítható meg.”
 

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.