2016. augusztus 5., péntek

ORBÁN FŐZENÉSZE ROGÁN SZOMSZÉDJÁVAL RENDEZ ÁLLAMI TÁMOGATÁSBÓL '56-OS PROGRAMOKAT

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.08.04.


Barátok közt
Berlinben, Londonban és Párizsban szervez ’56-os megemlékezéseket 1,4 milliárd forintos állami támogatásból Rogán Antal lakóparki szomszédja, Csetényi Csaba és Leslie Mándoki – írja a Világgazdaság. Nagyon várjuk.

Megtanulta
Egyáltalán nem ért a pénzintézetekhez – ezt állította decemberben Seszták Miklós fejlesztési miniszter, éppen ezért a lehető legjobb döntés volt (akkor) szerinte, hogy elkerült tőle a Magyar Fejlesztési Bank. Most mégis ismét az ő felügyelete alatt van az MFB és a Budapest Bank. Sőt, a kormányfő rátestálta a takarékszövetkezeti integráció továbbfejlesztését és az agrár- és zöldbank koncepciójának kialakítását is – írja a hvg.hu.

Jókor száll be az MNB
Vaskos bírságokat szabott ki két felszámolás alatt álló cégre az MNB, konkrétan a Kun-Mediátorra és a Quaestor Pénzügyi Tanácsadóra – írja a 444.hu. Míg a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. összesen 550 millió forintnyi büntetést, addig a Kun-Mediátor Kft. 500 milliót kapott. Vajon miből fogják kifizetni? Dobrai Sándorné szökésben van, Quaestor Öcsi meg tán előzetesben...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.