2016. október 6., csütörtök

RENDES GYEREK EZ A TÓNI, CSAK A CELEBMACA FELESÉGE NE VOLNA

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY, VIBRÁTOR BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.10.05.


Drága véreim az alkotmányos költségek, az ingyenhitelek, a meghívásos közbeszerzések, az érvénytelen népszavazásokból szárba szökkenő alaptörvénymódosítások, a derült égből a seggük alá tolt helikopterek, a több tízmilliós, szívességből rendelkezésre álló luxusautók és a nagyratörő üzletasszonyoknak álcázott celebfeleségek országában!

Ez a kedves megszólítás most pont arról jutott eszembe nekem – és szerintem beszéljünk inkább erről, mint az elvont, megfoghatatlan, ehetetlen absztrakciókról -, hogy aszongya Antonio de Rogan kommunikálásban élen járó minisztériuma: celebék nem fizettek a limuzinért sem, ami a hétvégi helikopterezés után felvette őket, hogy oda szállítsa őket, ahova kell.

Ez egy új információ azok után, hogy – mint tudjukCecília üzletasszony Sarka Hajdú Katával együtt tolt Nakama Partners nevű, névtelen cége lebarterezte a forgószárnyas járművet, ami Szabó Zsófi bulvárceleb Kis Grófoval feljavított nyírségi lagzijába röpítette őket szombaton. A Népszabadság szolgált újabb adalékokkal az ügy kapcsán, amelynek főszereplője már megint a bizonyítottan kétes ingatlanügyleteiről, alvilági kapcsolatairól, a letelepedési kötvényes gazemberségről, a mindenkit perrel fenyegető hisztis óvodás stílusáról elhíresült propaganda minisztere és üzleti karrierre törő felesége.

A lap szerette volna megtudni a Miniszterelnöki Kabinetirodától, hogy ki rendelte és ki fizette az egyébként napi 80 ezer forintért bérelhető német rendszámos S 500 L típusú Mercedest, ami felvette a Rogánokat, miután Budaörsön leszálltak az óránként negyedmillió forintba kerülő helikopterrel. Geci válasz: „egy kedves ismerősük” ment ki értük a repülőtérre. Az már majdnem mindegy is (nem, ez a legkevésbé mindegy), hogy a luxuslimuzin a Valton-Master Car Kft. tulajdonában áll, amely tök véletlenül több szálon kötődik a kormány által gyakran foglalkoztatott Valton Secutrity Kft.-hez. Amelytől például a Rogán-minisztérium programszervező főosztálya szeptemberben nettó 304 800 forintért rendelt szolgáltatást.

A lényeg: a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint nem tartozik ránk, hogy kit küldtek a miniszter úr és családja elé, midőn befosott a GPS és eltévedt a nyomorultja. Ennél csak az a dühítőbb, hogy propagandáék próbálják úgy beállítani a dolgot, mintha Rogánék nem urizáltak volna, hanem éppen ellenkezőleg: spóroltak, hiszen ingyen utaztak a Fly-Coop Kft. helikopterével és a negyvenmilliós autóval is. Gondolom ilyen alapon, a násznép dobta össze nekik a szállás költségeit is: mándoki Forgách-kastély, elnöki lakosztály, 110 ezer forint éjszakánként.

Azt már nem is említem, hogy szemtanúk szerint a kisvárdai kórháznál akart leszállni az esküvői helikopter úgy, hogy az intézmény vezetése nem tudott arról, hogy a helikopter kért volna leszállási engedélyt. És úgy is, hogy polgári gépek amúgy sem parkolhatnak kórházi parkolóban. Na. Innen szép a bármi, nem igaz? De...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.