2016. december 1., csütörtök

EMBERILEG, SZAKMAILAG, ERKÖLCSILEG IS INKORREKT F*SZOK GYÜLEKEZETE VOLT EDDIG IS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.11.30.


Hála legyen az égnek és pláne az Orbán nevű végtelen bölcsességének, valamint Donald Trump megválasztásának, már nincsenek életveszélyben a fideszesek. Mert eddig abban voltak, a politikai korrektség majdnem halálos csapást mért rájuk, de most ennek vége, levetik láncaikat és a franc tudja mi lesz itt mindjárt.

Szólok is időben, hogy akinek brüsszeli csipkébe tekert árvalányhajból van a lelkülete, az feltétlenül ne olvasson tovább egy sort sem. Ha mégis, csak saját felelősségére és köszönöm, nem kérek sopánkát magam alá. Sem a „stílus maga az ember” rommá csócsált, semmit nem jelentő büfit, sem Bayer Zsolt stílusával való össehasonlítást nem kérek, amúgy sem volt soha bajom Bayer stílusával, hanem minden másával. Köszi.

Ott tartunk, testvéreim a szétlopott diliházban, hogy Gulyás Gergely legfőbb nulla böfög egyet a senki által nem olvasott Demokrata címen futó kamulapban és erről beszámol az MTI. Isten bizony. Ez egy hír és feltétlenül tájékoztatni kell a közt. Kivételesen nem másolom be, hanem monitorfotón rögzítettem a nagy eseményt, amikor az MTI az eddig sem nagyon létező gátlásait levetve beleállt a pártpropagandába tökig...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.