2018. január 14., vasárnap

MINDENFÉLE DISZNÓSÁGOK, VALAMINT A KÖZVILÁGÍTÁS

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2018.01.14.


"Súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala az Elios Innovatív Zrt. által 2011 és 2015 között elnyert, uniós forrásból fizetett közbeszerzésekkel kapcsolatban." (A csalás elleni hivatal azt javasolja, kérjék vissza a pénzt Orbán vejének volt cégétől)

Valószínűleg ennek a méltatlan, aljas eljárásnak hátterében is Soros György, valamint az általa irányított Európai Unió áll. Tiszta sor! Súlyos szabálytalanságokat Magyarországon kormányközeli, főleg tisztes családi vállalkozások, még ha nagyon-nagyon igyekeznének, akkor sem tudnának elkövetni. P. Péter, büntetlen előéletű legfőbb ügyész, valamint teremszolga egyik legfontosabb feladata, hogy az ilyen provokációkat kapásból visszarugdossa, azzal a komoly indoklással, hogy véleménye szerint nem történt semmiféle szabálytalanság, a bizonyítékok meg már amúgy sincsenek meg. Elvitte őket a cica, meg sajnos éppen súlyos földrengés volt Kandahárban, emiatt sajnos odalett az egész mizgerentyű.

Magyarországon jelenleg ott toporgunk, hogy azokat a pernahejdereket, akik a FIDESZ-KDNP körül sertepertélnek, alanyi jogon megilleti a bűnösség vélelme, persze annak mindenféle káros kockázata és mellékhatása nélkül. Felsőbb körökben immár teljesen szabad lett a vásár. Igazi aranykor köszöntött a szerencsés kiválasztottakra és nyomorult talpnyalóikra. Lehet is irigykedni rájuk. Van miért.

Még, hogy egy ilyen OLAF-vizsgálat mifelénk? Pipafüst! Szép is lenne ha a miniszterelnök vejét, nevezett T. Istvánt a választási kampány kellős közepén vágnák be valami sötét áristomba. Na jó, O. Viktor, büntetlen előéletű miniszterelnök még ebbe se bukna bele, legfeljebb a szóvivőjén keresztül, illetve nemzeti konzultáció keretében megüzenné kedves híveinek, hogy nem igazán ismeri ezt a Pista gyereket. Eddig azt hitte róla, csupán pálinkát szeretne eladni neki, abban meg ugye nincs semmi rossz. Sőt! Aztán ártatlan arccal megkérdezné, hogy tulajdonképpen mi is az a tender, mivel neki olyanja még sohasem volt. Pont emiatt próbált egészségesen étkezni, nehogy elkapjon egy ilyen veszélyes nyavalyát. Oszt ennyi!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.