2018. augusztus 7., kedd

MÉSZÁROS ÉS MÉSZÁROS KÖNYVKIADÓ

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2018.08.07.


A forradalomnak nincs ideje arra, hogy ilyesmikkel piszmogjon. Lőjék agyon őket, elvtársak, aztán munkára fel! Érzem a csontjaimban, ma végleg leszámolunk Kolcsak admirálissal és részeges bandájával. Próbáljanak meg pontosabban célozni. A derék Lenorovics elvtárs még mindig nem gyógyult fel teljesen csúnya sérüléseiből, amit akkor szerzett, amikor múltkor kiadta a tűzparancsot – jelentette ki Lev Davidovics Trockij egy rózsás, de vörösbe forduló hajnalon, munkaidő előtt, valahol Oroszországban.

Orbán Viktor, Trockij későbbi kollégája, vad bengáli tigrisként vetette magát rá a magyar kultúrára. Cél a dekadens Nyugat által kibocsájtott, meglehetősen gyanús kultúr portékák gondos szűrése, valamint a hazai művészeti élet helyes mederbe való terelése, úgymond szellemi honvédelem céljából. Ez így elsőre hatalmas marhaságnak tűnhet, a grandiózus terv azonban megvalósulni látszik. Most érdemes tehetségtelennek lenni Magyarhonban, mivel kitűnően fizet és biztos megélhetést biztosít.

Színházak megtisztítva, náluk az öncenzúra pompásan működik, sajtó uniformizálva, tévécsatornák domesztikálva. A HírTv visszafoglalását még maga a Franciaországot lerohanó Generalfeldmarschall Erich von Manstein sem tervezhette volna meg szakszerűbben. A Médiatanács teszi a dolgát. Mindig ott árt, ahol kell. Amint az ellenség valahol felüti a fejét, ott azonnal keményen bírságol.

A tankönyvpiac államosítása megtörtént, ami az országnak hatalmas károkat okozott, a NER-nek pedig busás hasznot hozott.

Az óvodásoknak, ezáltal a jövő nemzedékének ideológia nevelése Kásler népbiztos hathatós intézkedésének köszönhetően immár biztosítva van. A miniszter úr, amint lesz rá ideje, feltétlenül megtekinti miként is néz ki egy óvoda belülről. Ellenőrzi, van-e elég szappan, valamint kellő mennyiségű nemzeti lobogó.

A tökéletesség eléréséhez még talán a méltán elfeledett Papp-Váry Elemérné Sziklay Szeréna Hitvallásának szavalását kellene kötelezővé tenni az oktatási intézményekben, miszerint:

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában:
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában! Ámen
.”

Igaz, hogy az országhatároknak jelenleg az Unión belül nem sok jelentőségük van, de majd meglátjuk. Ha végre Orbán lesz az Unió császára, a helyzet gyökeresen megváltozhat.

Mi maradt még ki? Kik azok az elvetemültek, akik szembe mernek szegülni a nép akaratával és a népfelség által felhatalmazott NER-rel?

Szerencsére név szerint ismerjük őket, így bármikor falhoz állíthatók:

Peer Krisztián, Parti Nagy Lajos, Spiró György, Nádas Péter, Grecsó Krisztián, Konrád György, Esterházy Péter hazajáró lelke és más hasonló, gátlástalan tintapusztítók. Az illetők abban a hitben ringatják magukat, hogy ők írók. Még.

Orbán vakációzás előtt ígéretet arra, hogy rendet rak a magyar kultúra istállójában, amihez – mint sok más egyébhez – valószínűleg ő ért a legjobban az országban. A liberál-bolsevista-fasiszta-sorosista, gyökértelen, stb. anyaszomorítókat buzgón elkezdte kóstolgatni a NER, pontosabban mondva a jövő jól fizetett, de elnyomott tehetségei...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.