2018. augusztus 7., kedd

ÍGY IGAZOLTATTÁK MÉSZÁROS LÁSZLÓ POLGÁRMESTER-JELÖLTET A RENDŐRÖK FELCSÚTON


MÉRCE
Szerző: DIÓSZEGI-HORVÁTH NÓRA
2018.08.07.


Ahogy azt nemrég mi is megírtuk, a függetlenként induló felcsúti polgármester-jelölt, Mészáros László, és Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistái buszmegállót építettek a miniszterelnök falujában. A nagy barkácsolás közben azonban rendőrt hívtak rájuk, a párt múlt csütörtöki közleménye szerint feltételezhetően azért látogatott ki a helyszínre a hatóság, mert

„alapvető fontosságú, h továbbra is ázzanak az emberek a megállóban.”

Immár videón is megnézhető az eset..

A videón látható, hogy Mészáros a kiérkező rendőröknek elmagyarázza, hogy kampányesemény keretében építenek tetőt a buszmegálló fölé, mivel kampány idején ilyen típusú könnyűszerkezetű építményeket fel lehet állítani, amennyiben pedig a felcsútiak a kampány lezárultával ragaszkodnak az eltávolításához, úgy azt 30 napon belül kell elvégezni.

Némi tanakodás után a rendőrség engedélyezte a munka folytatását – így hát végül csak lett a felcsúti buszmegálló fölött tető (és hacsak a lakosok nem kérik ezt külön, akkor el sem kell majd távolítani onnan).

A rendőrökkel kapcsolatban Mészáros azt nyilatkozta:

„Nagyon kedvesek voltak.”

Felcsúton augusztus 12-én időközi polgármester-választást tartanak, a korábbi városvezető, Mészáros Lőrinc lemondása miatt. A Fidesz-KDNP új jelöltje Mészáros László István lesz, ellene indul (a Fidesztől tanult módszerrel) független jelöltként Mészáros László János.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.