2018. augusztus 28., kedd

ORBÁN RENDET VÁG A MÉDIAHADSEREGBEN - VÉGE A SZABAD FOSZTOGATÁSNAK

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2018.08.27.



Tízmilliárdokat költöttek 2016-tól arra, hogy létrehozzák a fideszes propagandát a G-nap után. Most nem bírják. De nem csak ez az oka annak, hogy racionalizálni kell.

Egyszerűen túl sokat loptok, elég lesz

– ezt üzente meg Orbán Viktor a strómanjainak azzal, hogy megbízta Liszkay Gábort egy egységes médiabirodalom létrehozására. Rogánék persze szívják a fogukat és lobbiznak a központosítás ellen. A 444 cikke szerint szeptembertől racionalizálni fogják a fideszes/állami propagandát, mert iszonyatos pénzbe kerül.

Van azonban két másik oka is a fideszes propaganda központosításának:
Orbánék úgy ítélték meg, hogy az ellenzéki oldalon már nincs ellenfél, nyugodtan hozzá lehet fogni a saját oldal rendbetételének (a harctéren nem tárgyal meg az ember a hadsereg szerkezetével kapcsolatos kérdéseket, csak harcol azzal, amije van);
Mielőtt valamelyik oligarcha túl nagyra nőne, mint Simicska tette, muszáj időről időre átszervezni az egész birodalmat és újraosztani a javakat az alattvalók között – ezzel biztosítva azt, hogy az alattvalók ne nőhessenek a király fejére.

Ennek lesz az eszköze most Liszkay Gábor és az általa gründolt Media Fundamentum Nonprofit Zrt., amely alá szervezik be a fideszes propagandát; megszűnnek a párhuzamosságok, az egyéni rablások és a klikkeskedés. (Mindez persze nem kis érdeksérelemmel jár, ennek a hatásait csak megtippelni lehet.) Vagyis sok stróman, aki az emúltnyolcévben bizonyított és hűséges is volt, mindezek ellenére egyszerűen eltűnik majd a süllyesztőben.

Ez a holding lesz a vezérlőpultja a központosuló fideszmédiának. A 444 szerint Liszkay azért lehet az egész magyar propaganda főnöke, mert a legfontosabb pillanatban, a G-napon Simicska helyett Orbánt választotta és így bizonyította a hűségét...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.