2018. augusztus 28., kedd

HA RÁNK HALLGATTOK, EZUTÁN IS A FIDESZRE SZAVAZTOK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.08.27.


"Aki a baloldallal keresi a kapcsolatot, az megy a levesbe. Ez a konstrukció bukó. A baloldallal, a múlt erőivel összefogni értelmetlen. Lehet itt bárhogy keverni a lapokat. Ahol ott van Gyurcsány Ferenc vagy Molnár Gyula, az eleve bukás."

Nyújtsa fel a kezét, aki a fideszes pártsajtóban ellenzéki, vagy annak tűnő politikusokkal készült interjúkat szokott kedvtelésből olvasgatni. Kellene pedig, mert igazán izgalmas dolgokra bukkan az ember. A fenti kinyilatkoztatást is ott leltem, a napos oldalon. A trendi, szexi, fancy megmondás Kanász-Nagy Máté kútfejét dícséri, aki nem más, mint az az LMP országos elnökségének titkára, aki a Mandiner nevű pártújságban mesélt hosszasan arról, hogy merre van az arra a kirobbanó választási siker után botrányból botrányba tántorgó, magát 21. századiként definiáló ellenzéki párt háza táján. Elvileg őt nem zárták ki, nem tiltották el, nem függesztették fel, úgyhogy teljes legitimitással oszthatta meg a fideszes holdudvarral a pártja jelenéről és jövőjéről szóló magvas gondolatait. Ez is onnan van:

"Az LMP megnyitotta volna a tárgyalásokat olyan irányba, hogy egy széleskörű együttműködés alakuljon ki a Jobbiktól egészen az MSZP-ig, amennyiben ebben mindenki benne van. (…) Azt gondoltuk az LMP-ben, hogy az lenne működőképes, ha a Jobbiktól a baloldalig létrejönne egy együttműködés. (…) Nem azt kell nézni, hogy ki honnan jön, hanem azt, hogy jelenleg hol van és hová tart."


Ha nem hasadt még ketté a tudatunk, akkor haladjunk tovább. Most, hogy megtudtuk, miként forgatta ki a HírTv a minap Karácsony Gergely szavait, olyan kijelentést adva a szájába, amit ő nem mondott, és pláne miután szembesültünk azzal is, hogy hány pert veszített futószalagon a kormány salakmédiája a választási kampányban revolverként használt hazugság-cunami okán, különösen jó érzésekkel tölti el az embert, hogy egy magát ellenzékinek, de nem is akármilyen ellenzékinek becézgető párt politikusa tetszőleges féknyúz-orgánumnak magyarázza a bizonyítványát.

Szerintem is tök jó ötlet elcsacsorászni lakájékkal, mert aztán egymás szájából veszik ki az előrerágott falatokat és adják tovább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.