2018. november 7., szerda

A FALOPÁS UTÁN A RENDŐRSÉG ELSIKÁLTA TIBORCZ ELIOS ÜGYÉT IS

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2018.11.06.



Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető Elios ügyében. Az Orbán Viktor és családja által vezetett maffia ebben az ügyben úgy döntött, hogy elrendelteti a nyomozást TIborcz cégével szemben, az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) jelentése miatt, mivel annak elhallgatásánál jobbnak látszott az, ha a magyar hatóságok eljátsszák a vizsgálatot és megállapítják Tiborcz István ártatlanságát.

Az OLAF alaposan dokumentált vizsgálata olyan egyértelmű bűncselekményeket tárt fel, amelyek alapján Tiborcz cége ügyében vádat kellett volna emelni. Egy ilyen vádemelés az Orbán-család egészét érintette volna, mert Tiborcz az apósa, Orbán Viktor nélkül erre a bűncselekménysorozatra nem lett volna képes. A cél nyilvánvaló, Orbán lányának családja feltőkésítése. Az OLAF jelentése megállapította, az Elios ügyében szervezetten, megfontolt szándékkal, bűncselekményeket követtek el.

A vizsgálat a papírformának megfelelően “bűncselekmény hiányában” felmentéssel zárult. A rendőrség nem állapított meg bűncselekményt Orbán családjával és magával Orbánnal szemben, miután a szervezett bűnözés legfelső szintjét ő irányítja. Ezzel a rendőrség csak azt bizonyította, hogy Magyarország polgárai nem számíthatnak rá, a rendőrség nem a nép és a törvény szolgálatát, hanem egy szervezett bűnöző csoport szolgálatát látja el. Akik ezt a nyomozati eredményt produkálták, nyilvánvalóan a bűnpártolás bűnét követték el.

Ezeket az állításokat az OLAF bizonyítékai támasztják alá. Az OLAF vizsgálatát nem tudták semmilyen szinten cáfolni, azok tényeken alapulnak. Az Olaf 35 közbeszerzést vizsgált, az a magyarok számára nem meglepő, hogy mindnél felmerült a csalás gyanúja, de végül a 35 közül 17 esetet tudtak bizonyítani, ahol szervezett csalás nyomaira bukkantak. Ezek tiszta, fehéren és feketén bizonyított ügyek. Ezek közül egy is elég lenne a vádemeléshez.

A magyar rendőrség azonban egyetlen bűncselekményt nem talált, holott bizonyított tény, hogy a pályázatokat úgy írták ki, hogy a lehető legtöbbet lehessen fizetni az Eliosnak. A pályázatok részeként benyújtott Excel-táblázatokat a Sistrade közösen írta az Elios-szal. A Sistrade Tiborcz Eliosos üzlettársának, Hamar Endrének tanácsadó cége, mely befolyásolni tudta a közbeszerzési kiírások feltételeit. Magukra írták ki a pályázatokat, ami csalás, ezzel milliárdokat loptak ki.

Tiborcz Istvánnal – Orbán Viktor lánya, Orbán Ráhel férjével – szemben nem az első eset, hogy a rendőrség bűnpártolást követ el, nem a törvényt, hanem a politikai akaratot, Orbán családját szolgálja ki. Bizonyított tény Tiborcz falopása. Orbán Ráhellel azon a traktoron is pózoltak az esküvői fotóikon, amely traktorral Orbán veje egy szegény emberrel szemben a falopást elkövette. Az ügyet addig húzták, átrakták, fektették, míg végül a fatolvaj Tiborcz ügyét elsikálták...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.