2018. november 14., szerda

TOVÁBB DÜBÖRÖG A GALÁDOK ÉVE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.11.14.


Jó reggelt kívánok mindegynkinek! A változatosság gyönyörködtet, ezért szerda van, minden egyebet illetően a helyzet változatlan: a NER-cinizmus köszöni szépen, jól van! Időnként nemzetközileg körözött bűnözők bujkálnak és ólálkodnak a környéken, de ebben sincs semmi újdonság. Azért az remélem, hogy nem minden Magyarországon settenkedő politikai bűnöző jut nagyrabecsült Pharaon professzor sorsára. Akinek nem elég, hogy nem volt ujjlenyomata, de még a kulcsot is beadta szegény.

Később majd bővebben is lesz szó Nikola Gruevszki macedón bűnözőről, a Stop Soros hadművelet úttörőjéről, aki egyébként 2006 és 2016 között miniszterelnök volt, csak valahogy úgy alakult, hogy korrupciós ügyekbe keveredett (beleértve a tömeges illegális lehallgatásokat, vagy a választói névjegyzék meghamisítását), de nem óhajt böribe menni, ezért jelen állás szerint útlevél nélkül tartózkodik kis hazánk és Orbán Viktor oltalmazó kebelén. Politikai menedékjogot kér szegény.

Én annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez a páratlanul szórakoztató produkcióhoz, hogy egyfelől átfutottam az összes propagandaoldalt, reggel 7 óra körül erről az ügyről sehol egyetlen szót nem találtam, pedig úgy gondolnám, hogy van némi kis hírértéke. Másrészt megfájdul a fejem, ha belegondolok abba, hogy micsoda hatalmas biztonságban vannak a polgárok ebben az országban – ahol 3 éve reggeltől estig a migránsoktól védelmezik szóban és kék plakátokon a populációt -, ha a magyar külügyminiszter nem tudja sem megcáfolni, sem megerősíteni, hogy a főnöke bűnöző haverja Magyarországon tartózkodik, vagy sem. Képzeljék el, mi lenne itt, ha valóra válna az, amivel évek óta riogatják a népet. Ha bárkit vigasztal, Pintér kinyögte a tutit. És noha a habonyista agymosó tröszt még nem tért magához azt illetően, hogy erre mit kéne lépni, hogy a főnök jól jöjjön ki a sztoriból, a helyzet egyszerű: Orbánnak színt kell vallania. Ha megmentik Gruevszkit (a NATO-ban Putyin embereként számon tartott rossz arcot), az világos elköteleződés lesz a Kreml irányába.

Ez meg azért is vicces lenne – azon túl, hogy én Orbán moszkvai hűségét egyáltalán nem tartom összeesküvés-elméletnek -, mert Havasi Bertalan tegnap arról tájékoztatta az MTI-t és a nyilvánosságot miután a gazdája találkozott az Egyesült Államok energiaügy miniszterével, hogy kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok. Nos, ha ezt a kapcsolatot a CEU-val szembeni ordenáré kormányzati izmozás nem árnyékolta be, akkor majd beárnyékolja a Gruevszkivel szembeni magyar eljárás. Kérnék egy kávét, de sajnos még nem tartunk ott, és dolgom is van. Amúgy javaslom a propagandának, hogy Schmidt Mária ideológustól kérjenek tanácsot ebben az ügyben, hogy most mégis hogy lehetne ebből jól kijönni, nála menőbb összeesküvés-elméleteket ugyanis senki nem gyárt arról, hogy mindenről Soros tehet. Jaja, szerintem is személyesen tartja a pisztolyt kelet-európai elvetemült gazemberek halántékához, hogy lopjanak, csaljanak, hazudjanak. Fantasztikus Soros-terv, nem igaz? De...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.