2018. december 17., hétfő

MILYEN KÖZMÉDIA AZ, AHOVÁ NEM HÍVJÁK BE A VÁRÓTEREMBEN ÜLŐ TUCATNYI KÉPVISELŐ EGYIKÉT SEM

MÉRCE
Szerző: PAP SZILÁRD ISTVÁN
2018.12.17.


Az MTVA Kunigunda utcai székházában éppen húsznál is több ellenzéki képviselő ül egy váróteremben, pár méterre a stúdióktól. A magyar társadalmat tájékoztatni hivatott, a közpénzünkből fenntartott közmédia azonban nem engedi be őket adásba. Sőt a jelenlétükről tudomást sem vesz senki a vezetőség vagy a felelős szerkesztőség soraiból. Egyedül fegyveres biztonságiak vegzálják őket, Hadházy Ákost és Szél Bernadettet ki is dobták az épületből, Bangóné Borbély Ildikót és Varju Lászlót pedig megráncigálták.

Ami most a Kunigunda utcában történik az egészen elképesztő. Elképesztő, hogy a közszolgálat eszményét idáig züllesztik, elképesztő, hogy nem hajlandók hírt adni a mai nap legfontosabb belpolitikai eseményéről.Ez nem csak közszolgálati szempontból, de úgy egyáltalán médiakészítési szempontból is teljes ostobaság: hiszen ha nézettséget szeretnének növelni, akkor ennél jobb alkalom nem is kell.

Az ellenzéki képviselők élő Facebook-videóit tízezrek nézik, bent a stúdióban eközben egy szombati olasz migrációs tüntetésről, a családtámogatásokról vagy épp a klezmerről beszélnek.

Ezért adunk közösből évente 80-90 milliárd forintot?


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.