2019. február 4., hétfő

SZÜRREÁLIS ELSŐ NAPOK THAIFÖLDÖN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.02.04.


Talán emlékeztek még rá, pár héttel ezelőtt jelent meg Balázs írása arról, hogy hat év Dánia után úgy döntött, más irányba indul. (Aki nem emlékszik, itt elolvashatja, hogyan kell elköltözni Dániából., itt pedig magáról az őrült ötletről olvashat.) Nos, ez a más irány első körben Thaiföld, ma a megérkezés utáni első napok kalandjairól olvashattok.

A kezdetek

Egy már-már végeláthatatlan út után szerda délután megérkeztem Thaiföldre, egészen pontosan az északi Chiang Mai városba.

Kedd reggel 8-kor indultam ki a koppenhágai reptérre, ahonnan egy két órás repülőúttal átkerültem Stockholmba. Szerencsémre itt csak két órát vártam, és délután fél 4-kor már indultunk is át Bangkokba.

Ez a repülőút 1 órás csúszással indult, mert jégtelenítették a repülőt, ezzel együtt pedig közel 12 órát töltöttünk a gépen. Alapvetően minden rendben volt, csak hosszú, és mivel az érkezésünk így éjjel fél 3-ra esett, vajmi keveset tudtam aludni, szinte semmit.

Át is állítottam az órát reggel fél 9-re majd jött egy 3 órás várakozás a Chiang Maiba tartó gépre – na, ez volt a mélypont – fájt a fejem, alváshiány és csak meg akartam érkezni.

Szerencsére az utolsó repülőutat végigaludtam és relative frissen megérkeztem délután 3 körül a gyönyörű, napsütéses városba.

The Entaneer Poshtel

A hostelem elképesztő szép, nagyon kellemes meglepetés volt megérkezni. Teljesen letisztult szobák, fürdőszobák és mosdók – légkondival mindenhol..."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.