2019. április 2., kedd

A POFÁTLANSÁG OLYAN SZINTJÉRŐL BESZÉLÜNK, AMI NORMÁLIS ÉSSZEL FEL SEM FOGHATÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2019.04.02.


Napsugaras, rigófüttyös, tepertős, szalonnás jó reggelt! Még ma is április van, csak most éppen nem elseje, hanem másodika. Ami sokkal jobb, bár hirtelen meg nem tudom mondani, miért. Selmecziül: csak. Mindjárt egy szolgálati közleménnyel kezdem a reggeli igehirdetést. Nem sok értelmét látom annak, hogy néhány kedves olvasó odakommenteli random megosztások alá a Facebookra: ő fel van háborodva, amiért pénzt kérünk a cikkek hozáféréséért. Jó lenne egyszer és mindenkorra megérteni: a kolozsvaros.com nem volt és most sem előfizetéshez kötött. Szabadon hozzáférhet bárki, aki csak akar. Aki teheti és úgy gondolja, az támogathatja a portál működését. Aki nem teheti vagy nem szeretné, az nem támogatja. A szalonnazo.com fizetős. Éppen azért hoztuk létre – többek között -, hogy a Szalonna működését biztosítani tudjuk. Tehát teljesen értelmetlen hőbörögni miatta, mert mindenki a Szalonna ellen ágál, aki nehezményezi a másik portált. Mindössze annyi a tennivaló, hogy meg kell nézni a megosztás alatt a portál címét. Ha az van odaírva, hogy szalonnazo.com, nem kell rákattintani. Főleg nem kell felháborodni. Köszönöm.

A 444.hu megpróbált interjút készíteni Pócs Jánossal. Persze nem jártak sikerrel, de hogy mi volt az indok, az egészen parádés. Pócs János böjtben nem nyilatkozik. Hádenem? Én nem vagyok vallásos, de amennyire tudom, a böjt a húsevésre vonatkozik, nem az interjúra. De legalább már értem, miért lett ilyen drámai módon vallásos a komplett kormány. Valamilyen egyházi ünnep mindig van. Húsvét, karácsony, böjt, pünkösd és mindenféle, amiről én még nem is hallottam. Mindig lehet valamire hivatkozni, ha valami orbitális disznóságot meg kellene magyarázni. Ügyes.

Orbán Viktor (helyett a cselédség) levelet küld az Unión kívüli magyaroknak, hogy szavazzanak (persze a Fideszre) az EP választáson. Hát én nem tudom. Az is inkorrekt volt, hogy nem itt élő emberek beleugathattak az itt élők jövőjébe, de az egészen elképesztő, hogy már az Unió jövőjébe is. A pofátlanság olyan szintjéről beszélünk, ami normális ésszel fel sem fogható. Az Unió többi polgára mit szól vajon ehhez?

Matteo Salvini bejelentette: Olaszország minden városának új stadionra van szüksége. Ez fertőző lehet, vagy én nem tudom. Szerintem a kormány izzítsa be Rogán Antalt. Amilyen ügyes, simán eladja az olaszoknak a nálunk kongó stadionokat. Kicsit nehéz lesz ugyan elcipelni odáig. De semmi sincs veszve. Meg kell keresni azt a céget, amelyik hazacipeli (ha igaz) Milánóból a sámándob alakú nemtommit, ami ronda, de legalább drága is volt. Na, ők vihetnek visszafelé pár stadiont, legalább nem mennek üres kézzel. Hát nem vagyok okos? De...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.