2019. május 28., kedd

MIGRÁNS ÖRDÖGÖKKEL SAKKBAN TARTOTT SZEGÉNYEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.05.27.


..addig úgyis minden lényegesebb információt tudtam – a Magyar Nemzettől. Már meg sem kérdezem, honnan a fészkes fenéből jutott hozzájuk az információ? Nem is kell válaszolnom, tegnap este ők voltak kiválasztott Fidesz-kedvelt lap. Érne egy feljelentést, de úgyis letagadnák, mert ők olyan ügyesek, jósok, hogy mindent tudnak – előre.

Ahogyan a Fidesz tudhatta előre, hogy arat a szegények között. A második legszegényebb ország vagyunk Európában, és a visegrádi országok is úgy elhúztak tőlünk, mint Usain Bolt, ha jó formában van. Arra gondoltam, hogy nem véletlenül, meg arra is, hogy ezt az Orbán-kormány szándékosan idézi elő. Komolyan. Így sakkban tudja tartani az embereket. Nézzük csak, hogyan. Például a választásokkor. Az mégsem lehet véletlen, hogy a tíz legszegényebb településen átlagosan a lakosság 93,5 százaléka szavazott a Fideszre.

"A somogyi Pálmajorban mind a 73 szavazó a Fideszre szavazott.

A baranyai Piskón és a borsodi Csenyétén is 100 százalékot szerzett a Fidesz. Csenyéte azért is érdekes, mert 2014-ben még a legbaloldalibb település volt, a szinte kizárólag romákból álló lakóinak a 83 százaléka szavazott az MSZP-re.

A négyszáz lakosú borsodi Fájon, ahol az egy főre jutó vásárlóerő mintegy 360 ezer forint/év (tehát havi 30 ezer forint) 83 százalékos részvétel mellett a szavazatok 99 százalékát szerezte meg a Fidesz.

A mintegy 180 lakosú, szintén borsodi Szakácsin pedig a lakosok 97 százaléka szavazott a Fideszre."


Falura exportált nyomor. Afrikai dzsungelélet, afrikai betegellátással – a magyar családok évében, sőt évtizedében. Hiába ezekben a falvakban és még nagyon sokban ínséges az élet, a Fidesz-KDNP tudja, hogy ott az embereket nem érdekli a közélet; talán annyit tudnak, hogy Orbán a kedves vezetőjük; akire számíthatnak (miben, kérdezném). Egy kis közmunka, ha akad. El vannak veszve az emberi lét legalján. Annyi hazug propaganda eljut hozzájuk, hogy jönne ezer, százezer migráns ördög vasvillával, és felnyársalja őket. Ha a kedves vezető nem menti meg szerencsétlen embereket. Nagyon sok helyen besegítenek a papok a rémisztgetésbe. Bevándorlásellenes ima pedig nincs. A keresztény és a kézcsókokra áhítozó kormány ezeket a kiszolgáltatott embereket csípi, mert majd ők gondolkodnak helyettük. Saját javukra. Az önkormányzati választások előtt lenne dolga az ellenzéknek, hogy elmagyarázzák Orbán ócska és olcsó átverését. Minden hiába, mert a mai parlamenti ülésen sem hagyta ki minden magyarok vezére, hogy ne hazudjon újra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.