2019. június 19., szerda

BÁRKIT KIREKESZTENI A MINŐSÉGI EMBERI ÉLETBŐL, A LEGOCSMÁNYABB IDŐKET ÉS URALKODÓKAT IDÉZI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.06.18.


Ízléstelenségből már annyi van ebben az országban, hogy jutna a Tisza, a Duna, a Sajó és a Bodrog elrekesztésére. A vele járó pökhendiségből pedig az Amazonast is körül lehetne keríteni. Jellemző a kétharmados parlamenti bagázsra, hogy az ország miniszterelnöke sumákol, és egyszerűen nem válaszol képviselői kérdésre. Hirtelen megkukul, és párttársai kimossák hamar-hamar. Amikor Szabó Tímea PM-es képviselő – teljesen jogosan – számon kérte Orbánt a Hableány tragédia kapcsán arról: miért falaz a lányának, Ráhelnek és Rogán Antalnak, akik anyagilag közvetlenül érdekeltek a túlzsúfolt dunai hajózásban, így felelősek 28 ember haláláért. Miért maszatolnak el bűnjeleket; miért tűnt el a Viking kapitányának telefonjáról több adat; miért festették át és engedték el az országból a nagy hajót? Miért van szabadlábon a kapitány?

…akkor most hirtelen gyászolják a 28 elhunyt dél-koreai turistát. Eddig olyan nagyon nem jutott eszükbe. Szegény Orbán annyira zokon vette, hogy neki kérdésekre kellene válaszolnia, hogy inkább könnyfakasztóan annyit mondott.

Harminc éve teljesítek szolgálatot itt, a magyar Országgyűlésben, de ennél ízléstelenebb hozzászólást még egyszer sem hallottam.”

Hallgat. Pedig néhány Mátyás király-kódex megtelne abból, amit ezek művelnek a parlamentáris demokrácia jegyében kilenc éve.

Ez nem más, mint bűnpártolás! 28 ember meghalt, és ha nem szigorítják a szabályozást, újabb tragédiák lesznek. De úgy tűnik, hogy nem csak én vagyok “ízléstelen”, hanem a koreai kormány és az áldozatok hozzátartozói is, akik szintén joggal követelik a felelősségre vonást. De itt nincs vége részemről, fognak ők még a vádlottak padján állni!” – írja Facebook posztjában Szabó Tímea.

Tudják mi a legnagyobb bűne Orbánnak és bandájának? Amikor politikai pályára adták a fejüket, akkor még csak a farzsebükből lógott ki a bankó a nyeles fésűvel együtt. Mára összeharácsolták az emberek pénzét, és csak maguknak teremtettek élhető, sőt luxus világot. Csak nekik hízik naponta a magyar, osztrák, svájci bankszámlájuk, miközben hazug kioktatással élik a megcsúfolt parlamentarizmust. Magyarországból pénzdiktatúrát csináltak, úgy működik: nálunk a vagyon, mi vagyunk az urak, nektek kötelességetek kiszolgálni bennünket, különben még annyit sem kaptok, amennyitek van. Mindenki fogja be a kereplőjét, különösen azok, akik nem imádják feltétel nélkül az urat. A többiekkel, a drága csókosokkal, ráérek még elszámolni. Bennük még van annyi szufla, hogy kipucolják a fekete lakkcipőmet. Borravalóért.

Tulajdonképpen Magyarországon egypártrendszer van – a Semjén-csoport nem párt, csak istentelenül kifordult, dörgölőző alakulat a hatalomért. Az emberek csak biodíszletek, akiket ki lehet fosztani. Itt élünk majd’ tízmillióan, és hagyjuk magunkat az életünkkel játszani kicsorbult agyú pribékeknek. Ez a kisebbség teremti meg számunkra a vegetálás tudományát a 21. században...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.