2019. július 8., hétfő

KÖZEL 8 MILLIÁRD FORINTÉRT ÉPÍTHET SPORTCSARNOKOT RÁKOSMENTÉN A ZÁÉV ÉS AZ ÉPKAR

ÁTLÁTSZÓ / KÖZBESZERZÉS
Szerző: CSIKÁSZ BRIGITTA
2019.07.08.


A két vállalkozás közösen nyerte el a XVII. kerületi önkormányzat multifunkcionális csarnok tervezésére és kivitelezésére kiírt tenderét.

Az uniós közbeszerzési értesítő legfrissebb számában található tájékoztatóból derül ki, hogy a felcsúti milliárdos üzletember megállíthatatlan a nagy projektek megszerzésében. Most a főváros egyik részén, Rákosmentén húz fel a ZÁÉV az Épkarral együtt egy olyan épületet, amely alkalmas sportolási, oktatási, kulturális és rekreációs funkciókra, illetve helyet biztosít verseny- és tömegsportoknak is.

A beruházás keretében a két cég egy multifunkciós sportcsarnokot épít meg mászófallal, valamint a közvetlenül hozzá kapcsolódó csapatöltözőkkel, raktárral, sportszertárakkal, továbbá kialakít egy fitnesz-zónát. A háromszintes csarnoképület tervezett hasznos alapterülete mintegy 7 727 négyzetméter lesz.

A beruházás végleges összértéke nettó 7,98 milliárd forint.


A multifunkcionális csarnok megépítéséhez a cégek alvállalkozókat vesznek igénybe. Ez nem meglepő, hiszen a Mészáros-érdekeltség úgy nyeri egymás után a munkákat, hogy csoda, miként győzi kapacitással...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.