2019. október 8., kedd

ÚJABB SZEXVIDEÓ JELENT MEG BORKAI ZSOLTÉK BULIJÁRÓL

24.HU
Szerző: 24.hu
2019.10.08.


Újabb videót tett közzé Borkai Zsolték horvátországi utazásáról Az ördög ügyvédje nevű blog. A kedd reggeli bejegyzésben az ismeretlen szerző azt írta:

"Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt – Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező."

A blog szerzője ezen kívül azt írta, hamarosan egy „korrupciós szál” is érkezik majd, továbbá megjegyezte, hogy a polgármester nem beszélt arról a beismerő videóban, hogy ad-e bármilyen mintát, hogy ellenőrizhessék, fogyasztott-e kábítószert az elmúlt időszakban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az oldal, ahol a korábbi felvételeket publikálták, hétfő kora délután elérhetetlenné vált, azonban egy másik felületen nem sokkal később újra elérhetőek lettek a korábbi bejegyzések is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.