2019. október 10., csütörtök

VÁLASZTÁS. MINISZTERELNÖK ÚR, LESZ-E ÚJABB ALKOTMÁNYMÓDOSÍTÁS A POLGÁRMESTER ÚRÉRT – LEX SZEX BORKAI NÉVEN?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.10.09.


Az a baj miniszterelnök úr, hogy már megint hazudni tetszik. Megszokhattuk volna már, de ezt normális ember nem tudja megszokni. A Magyarországon élő többség pedig egészen normális. Azért kár volt pocsékolni az idejét, hogy újabb levéllel kábítson bennünket. Mi van? Nem mer a magyar emberek szemébe nézni? Nem. Nem szokott. Nem szokott újságírók kérdéseire sem válaszolni, mondjuk olyanokra, amelyek minden embert érdekelnének, csak önnek kínosak.

Nézze, még nincs karácsony. Sem boldog, sem boldogtalan. Csak Karácsony van, akit a maga közpénzlopó rádiója és tévéje már olyan oltári mocsokkal kent be, hogy éppen arra gondoltunk, hogy ideje lenne megszüntetni ezeket a Fidesz-kakukk szócsöveket. Tudja, az objektív tájékoztatás jegyében. Igaz, ezt a szót soha nem ismerte, pedig tanult Oxforban is, akkor, amikor még a liberális buggyos gatyát hordta. Nem tudom, magának csak egy szabója van, aki nem tud valamiféle demokratikus pantallót is varrni? Csak sumákban írogat, úgy, hogy hazudik.

Most vasárnap településeink választanak jövőt maguknak. Arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak falvaknak – írja „Tisztelt Honfitársam” címzéssel aktuális levelében.

Orbán Viktor szívhez szóló üzenetét a keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület tette ki Facebook-oldalára.

Azért egy picikét okosabbnak tartottam annál, hogy még azt sem tudja, hogy vasárnap önkormányzati választások lesznek, nem pedig migráns választások. Soros sem indul egyetlen településen sem a polgármesteri címért. Akkor mi a búbánatos egérszarnak tetszik hazudni? He? Nem mondta még a kedvenc, tisztes munkában megőszült Pintér Sándor, hogy a letelepítésekről nem a települések döntenek, hanem a kormány? Például ön.

Elég becstelenül, mondhatnám azt is, hogy gerinctelenül tetszik átverni az embereket, kelteni bennük félelmet és gyűlöletet. Magának ez mindig is tetszett, csak tudja, ilyen félresikerült jellemű miniszterelnököt semmibe vesznek Európában is. Ezt a bevándorlási cirkuszt pedig tessék elhinteni a disznóólban, ezek az állatok már maguktól is röfögik a hablatyot. De hát magának még mindig könyörögni kell a saját jelmezébe öltözött embereknek, hogy csak az a jó ember, aki ellopja a közvagyont, meg aki gyerekeket molesztál budi meg pad átadása közben; nekik akarják bebizonyítani, hogy a Fidesz minden pártok legjobbika...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése